2: przetwory mleczne- serek homogenizowany okolo 10g bialka na 100g. Serek twarogowy z biedronki czy innego sklepu okolo 10g bialka na 100g. Co o nich myślicie?
Tak wiem ze mięso ale to okolo 200g dziennie zjem a reszta? Jaja tak wiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co za problem ugotować na raz 8 woreczków? Ryz za 2 dni w lodówce odsączony sie nie zepsuje ...
Masakryczne masz problemy ![]()
Wafle możesz jeść do woli to to samo tylko nadmuchane.
Serek homogenizowany to gówno jest nie tykaj bo w tym jest z kilka g białka w tym same zagęstniki i wypełniacze. Ser twarogowy chudy ma do 22/23g białka w 100g a ten z biedry 19 więc nie wiem na jaki syf ty patrzysz pewnie znowu na przetworzone serki w kubeczkach (syf jakich mało)
Mięso, nabiał, jajka, ryby z tego trzeba czerpać białko
Jakieś jeszcze pytania bo w sumie zadałeś chaotyczny temat i nie wiadomo za bardzo o co pytasz ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
PYTANIE ODNOSIE OXY |
Sterydy i Prohormony |
|
|
||
Pytanie?? |
MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 |
|
|
||
pytanie |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
mam pytanie? |
Trening dla początkujących |
|
|
||
bialko |
Odżywki i Suplementy |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu