witam, palnuje nastepujacy cykl:
14-21 wino 40mg/ed
czy ktos z ekspertow moglby doradzic albo ewntualnie zrobic zjeb... jezli cos tu nie pasuje?
Napisano Ponad rok temu
witam, palnuje nastepujacy cykl:
14-21 wino 40mg/ed
czy ktos z ekspertow moglby doradzic albo ewntualnie zrobic zjeb... jezli cos tu nie pasuje?
Napisano Ponad rok temu
za duzo i za dlugo doustnych watroba moze ci nie wytrzymac
jeden dosutyny 6 tygodni
cykl dlugi ale da sie pociagnac
nie zapomni o hCG na cyklu i dobloku bo potem chodza po lekarzach ze im po roku jeszcze nie staje
hCG bierze sie na cyklu aby ci jajka caly czas pracoway dwa razy w tygodniu po 250 ui
Napisano Ponad rok temu
hcg zacznij brac o 6 tyg gdzie ich prraca sie zakluca juz wiec walnij co 3 dni po 1250 jednostek i tak co 6 tyg a nie rozdrabniac co do watroby acordio mowilem jak bedziesz bardziej doswiadczony to pogadmy ja robilem i 10 tyg naa oralach i mam cala watrobe wiec nie gadaj glupot te twoje teorie czytaj regulaamin !! doswiadczonie tu decyduje w tym dziale nie teoria z netu jak chcesz bardziej xnofte zabezpieczyc watrobe wez co 5 dni glutation bardzo dobry srodek w razie spadku libido zrob badani i cos wymyslimy a co do cyklu to jest dlugi cykl ??? dlugi cykl to 50 tyg + ja cna cyklu bylem po 1.5 roku i to nie jest wielki wyczyn wiec co do dlugosci cykli to nie rozmawiajmy ktr sa dlugie
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Cykl mono olimp 1250 + gainer 2 + dextroza juice _DAWKOWANIE |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
Witam 6 miesiac cwiczen pierwszy Cykl |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||