vitamine c lepiej dać po cyklu mety w dawce 2-3 gr dlatego że jak jesz mete to ona idealnie bokuje kortyzol jak ją odstawisz to blokujesz go dalej vit C
ogólnie zawsze zalecane jest po cykllu na saa dawać przez jakiś czas wit C w dużej dawce
Napisano Ponad rok temu
vitamine c lepiej dać po cyklu mety w dawce 2-3 gr dlatego że jak jesz mete to ona idealnie bokuje kortyzol jak ją odstawisz to blokujesz go dalej vit C
ogólnie zawsze zalecane jest po cykllu na saa dawać przez jakiś czas wit C w dużej dawce
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
a mete ostatnia dawke mozna brac ok 30 min przed snem ?
Napisano Ponad rok temu
jednak ogranicze sie tylko do metki ;p ten cykl to tylko dla saspokojenia wlasnej ciekawosci jako to bedzie szlo, taka jednorazowa stycznosc z saa
Napisano Ponad rok temu
nie ma czegoś takiego jak jednorazowa styczność będziesz chciał spróbować więcej razy ...
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
heh ;p zobaczymy
a powiedzcie mi czy oslonkie dawac 5 razy dziennie czy wystarcza 3 razy ? na opakowaniu pisze nawet zeby 2 razy dziennie stosowac
Napisano Ponad rok temu
ja osobiscie bralem mete na pierwsszy cykl do dzis tego zaluje moja watroba nie toleruje mety hehe mimo oslonek itd zawsze mialem problem z rozwolnieniem do tego tradzik... moze po prostu taki towar wtedy mialem teraz tylko szoty i zadnych problemow nie mam ;<
Napisano Ponad rok temu
a odnosnie mojego pytania ile razy dawac tabletke oslonki ?
Napisano Ponad rok temu
a efekty uboczne jesli mialy by wystapic to kiedy np jest jakis przyblizony okres po ktorym zaczeoloby sie dziac cos niedobrego ?
Napisano Ponad rok temu
roznie od pierwszego tyg nawet
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Czy coś nie tak z moim metabolizmem ?? |
Rozmowy nie na temat |
|
|
||
Meta. |
Dzienniki treningowe | Guest_Marcin12_* |
|