Witam jestem tu nowy więc jak istnieje jakiś specjalny temat do zadawania takich pytań proszę o przeniesienie Moje pytanie brzmi , jak na dzień dzisiejszy wypada propek Razaka ? Chce go przybić ale z drugiej strony nie wiem czy warto , z góry dzięki za pomoc panowie !
Propek - RazaK
Napisano Ponad rok temu
Firma ma juz swoja jakas renome takze nie powinno byc lipy.
Napisano Ponad rok temu
No właśnie firma ma już swoją jakąś renome tak samo myślę , a po za tym podrabianie propa chyba nie jest zbytnio opłacalne ? A Druga sprawa odblok po takim cyklu : 1-8/10 100mg eod sam clomid starczy czy warto mieć pod ręką hcg chociaż z 5000j jak myślicie ?
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
A jak 8 to nie będzie potrzebne rozumiem ? I ile tego clomidu mi potrzeba na odblok listek , dwa ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem A co do tego clomidu to ile będzie mi go potrzeba jest w stanie ktoś mniej więcej określić 1-2 listki ? Po 8 tygodniowym cyklu na sermy wejde 3 dni po ostatnim strzale propa , pierwsze 3 dni dam po 100mg reszta po 50mg na noc tylko ile mi go trzeba ? ;D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jeszcze mam takie pytanie w sumie banalne ale wolę się upewnić .. Jako że będzie to mój pierwszy cykl nigdy nie miałem do czynienia ze strzykawkami i igłami osobiście , a więc czy do nabierania środków wystarczy mi jedna igła ? Czy za każdym razem musi być inna do nabierania ? I czy strzykawka po jednorazowym użyciu jest do wymiany ? Dodam że będę bił tylko 1 środek czyli propa . Pozdrawiam i nie śmiejcie się ze mnie xD
Użytkownik Magiczny93 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jedna igła do nabierania i jedna do zrobienia strzała tzn po nabraniu zmieniasz igłę to samo ze strzykawką raz użyta ląduje w śmietniku
każdej używasz RAZ!!!
Użytkownik pit86 edytował ten post Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Dobra igła po strzale do śmieci to samo ze strzykawką a ta do nabierania środka może zostać ? Mogę jedną igłą przez cały czas nabierać ? Czy jedno nabieranie i igła też do śmieci ?
Napisano Ponad rok temu
jedno nabieranie i do śmieci
wszystkiego używasz jeden raz
do nabierania wg mnie najepiej igłe 1 a do strzała 0,6
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem , strzały bede robił w tyłek wiec pewnie długość około 40mm ?