Siema, jakiś czas temu kupiłem ZMA, ale jakoś nigdy go nie stosowałem. Kupiłem ten suplement z myślą o lepszej regeneracji, lepszym śnie - tak mi go przedstawiono Nie dawno przeczytałem, że ZMA podnosi poziom testosteronu, a z tego co wiem, nie jest to wskazane u osób poniżej 25 roku życia. No i teraz moje pytanie, ostatnio chodzę nie wyspany, zamulony, także pomyślałem, żeby zacząć brać ZMA, które sobie stoi i czeka, natomiast nie wiem jak to jest z tym testosteronem.. Czy ZMA to booster testosteronu? Czy ten suplement stymuluje testosteron czy poprostu ma w sobie składniki, które jakoś tam go podnoszą - w sensie, że można go podnieść tak samo np jakimś innym jedzeniem?.. Może głupie pytanie, ale na prawdę nie wiem.. Mam 18 lat, więc takie coś raczej nie jest mi wskazane, aczkolwiek już sam nie wiem. Przejrzałem chyba cały internet w poszukiwaniu odpowiedzi, ale wszędzie są inne informacje.. Na jednej stronie pisze, że ZMA jest dobre dla zarówno kobiet jak i mężczyzn - dorosłych i nastolatków, a na drugiej, że nie wskazane dla mężczyzn poniżej 21-25 roku życia. No i co tu zrobić? ZMA mam tested essentials tested zn-mg-b6 90 caps.
Pozdrawiam