Ławki może i mają dobre, ale wytrzymałość maszyn, suwnic pozostawia wiele do życzenia Niedawno czytałem opinię jednego z użytkowników, która nie była tylko pojedynczym przypadkiem.
" Witam. Łącznie od 2 miesiecy zakupuje po czesci sprzet od marbo. Do tej pory wydałem ponad 2 tys i byłem zadowolony z towaru. Aż do dzis... Robiłem sobie wiosłowanie na wyciagu dolnym (seria semi pro)na obciazeniu 50kg(CALE SZCZESCIE) i przy ruchu.... jak mnie wyrzuciło to 5 min sie zbierałem z podłogi...
Chyba nie musze mówic co sie stało z dolna rolka wyciagu jezeli ta śruba pekla ? Czy marbo oszczedza na materiałach ? jutro ide do lekarza na prześwietlenie bo upadlem mocno na plecy i czuje ból. Nie po to kupuje sprzęt seri semi pro aby przy obciazeniu 50kg mi śruby pękały... Co wy o tym myślicie ? Ja osobiscie do dzis myslalem ze marbo to porzadna firma ale...
sorry za chaotycznego posta ale jestem mega wk***.... "
" właśnie mi też pękły ale dalej cisne i też od wyciągu przy obciazeniu na triceps 48kg .. "
" Widze ze nie tylko mi pekaja śruby... Ja niestety nie miałem szczescia i pękła mi jak robiłem plecy. "