pierdolisz farmazony rozpuszcza sie ale nie jezyku kto tzk głógo trzyma tabse na jezyku odrazu połyka i nie wie jak sie rozoószcza chyba ze sprawdzalatwo rozpuszcza ci sie na jezyku?
ruska meta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o co tobie chodzi kolego????pierdolisz farmazony rozpuszcza sie ale nie jezyku kto tzk głógo trzyma tabse na jezyku odrazu połyka i nie wie jak sie rozoószcza chyba ze sprawdza
Napisano Ponad rok temu
oto ze tabletki sie łyka a nie trzyma na jezyku huj wie jak długo zeby sie rozpósciła ,metka to nie cukierek do zabawyo co tobie chodzi kolego????
Napisano Ponad rok temu
ja tez je lykam a dla sprawdzenia potrzymalem chwile na jezykuoto ze tabletki sie łyka a nie trzyma na jezyku huj wie jak długo zeby sie rozpósciła ,metka to nie cukierek do zabawy
a tak na marginesie proponuje troche wiecej kultury
Napisano Ponad rok temu
KOGUT sprawdzamy czy metka jest OKi wiec połykając ją od razu nikt nie sprawdzi smaku
Heheh dobrze że akurat nie było mojego żadnego komentarza bo Ja bym dostał
Chłopy czytajcie całe tematy lub chociaz ostatnia stronke. Pozdro dla wszystkich
Zaraz wstawie te fotki.
Napisano Ponad rok temu
chlopie nie piej tyle bo ci zaszkodzi chodzi chyba o sprawdzenie czy tabletki sie latwo rozpuszczaja czy nie ?pierdolisz farmazony rozpuszcza sie ale nie jezyku kto tzk głógo trzyma tabse na jezyku odrazu połyka i nie wie jak sie rozoószcza chyba ze sprawdza
ty to pewnie kupujesz mete i odrazu ja wcinasz ja zawsze sprawdzam czy tabletka sie latwo rozpuszcza czy tez nie
znana meetka methandrostenolon firmy akrihin mialem jej juz duzo i zawsze prawie byl to niestety fake a wiesz dlaczego?????
bo tabletke jak wsadziles sobie do buzi to rozpuszczala sie jak m&m i dlatego odrazu ja sprzedawalem komus innemu ibo bylo wiadomo ze nie dziala i jest to jeden wielki wal!!!!!!!!!! jedyna metka ktora odziwo zadzialala choc tak samo sie rozplywala w ustachsie to byl naposim choc i tak tab mialy zanizone stezenie
wiec jezeli ty odrazu lykasz koguciku nasz kochany tabletki to skat wiesz ze meta powinna byc gorzka?????????????????????/
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
pozdro kogut
PS. nie biez tak duzo tej mety bo agresywny sie robisz
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu