No Panie i Panowie na Kogo obstawiacie? I dlaczego właśnie na Roberta? Ja dziś walkę oglądam w domu, mam 4 skromne piwka.
Dawid Ozdoba vs Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Lubię Roberta, ale szkoda, że się tak ośmiesza. Niech się lepiej weźmie za siebie na mr. Olimpia ![]()
I raczej wygra na bank bo niby jak ten ozdoba miałby go znokautować czy coś jak jest różnica 50kg w wadze ![]()
Użytkownik lezu edytował ten post Ponad rok temu

"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie niech sie weźmie za zawody choc z tego cyrku jest mega rozgłos i kasa pomimo że to nadal cyrk ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Nieważne kto dostanie ważne że będzie konkretna polewka z tych "zawodników" buhahahaha
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Powinien Robo dostać wjeb i by się skończył ten cyrk ... Widzieliście go jak teraz wygląda ? Jak zwykła świnia a nie kulturysta
Napisano Ponad rok temu
Szczerze to nie zapodaj link bo mi sie szukać nie chce
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Wygląda jak świnia bo na masie jest.

~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Taaaa jakoś czołówka na masie nie wygląda az tak ulanie. Chyba przesadził z ta masą.... on po minucie będzie wyczerpany jak maratończyk po 200km biegu...
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Zacznijmy od tego że on jest ostro nakurwiony koksem ,a ten leszczyk zapewne nic ...
Napisano Ponad rok temu
Przynajmniej nie wygląda na nakurwionego.
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
kosku wygra zrobi to dla nas!
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Myślałem że więcej pokaże.
A to cała walka:
Napisano Ponad rok temu
Koksu mógł by się kiedyś przygotować do walki, bo bez kitu tam nic ciekawego widać nie było.
Napisano Ponad rok temu
Moja świętej pamieci babacia jak po 80-była i pranie wieszała to żwawiej sie ruszała :E
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Ozdoba bardzo slabo sie przygotowal do tej walki . Kiedy pod koniec wszystkich rund koksu ( po walkach w zwarciu ) sie niemal zataczal , ozdoba powinien miec jeszcze na tyle energi zeby go atakowac. Duzo osób pisze ze Ozdoba tańczyl , ale Koksu tez specjalnie sie nie rwal sie do walki ( bo to ze za nim szedl to nie walka ) . Hehe gdyby nie czerwona kartka to koksu by sie pewnie przewrucil w nastepnej rundzie
. Jak dla mnie to powinien sobie darowac MMA , i dbac o swoj wizerunek jako kulturysta ![]()
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Do następnej rundy by nie doszło bo walka była zaplanowana na 3 rundy, ale nie ma co gdybaś żenada i tyle.
Użytkownik lezu edytował ten post Ponad rok temu

~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Kabaret, który z poważnym sportem nie ma prawa być łączony, takim czymś mma w Polsce popularności nie zyska.