Karate
Napisano Ponad rok temu
Wróciłem z Holandii jeżeli mozna to tak nazwać.
Powróciły strzępki mnie(problemy z pikawą i cała kiedys wypracowana masa poszła sie jeb..., psycha tez nie najlepiej)
Teraz odbudowywuje to co straciłem.
Jeżeli chodzi o sztuki walki to całe lata dziecięco-młodzieńcze trenowałem różne sztuki walki (karate,bjj i aikido).
Interesuje mnie wszystko to co zwiazane z kształtowaniem ciała i ducha.
I jeszcze to aby potrafić obronić siebie ewentualnie swoją kobietę.
Masz racje nogi muszą być silne( z kobitką na barana uciekać {SMILIES_PATH}/lol.gif )
AcH tE kLuBy........
I just a fire a go dun dem.......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Więc bardzo dużo osób chwali się tym ,że chodzi na karate. Powiem szczerze ,że to wielki shit! Niewiem, być może trafiłem na takiego instruktora. Karate nic mi w życiu nie pomogło. A zawody... zawody to juz błazenada. Stoisz i ty i zawodnik przeciwny. I np masz wykonać uderzenie nogą, on wie gdzie. I musi tylko zablokować. W karate dorobiłem się tylko 5 miejsca na poziomie województwa.
Nie polecam karate!
Chodziło mi o to że koleś mówi że karate to gówno i nie poleca no i jak można przewidzieć co ktoś zrobi no chyba ze jest jakimś geniuszem w co wątpie No a z tym kumplem chodziło o to że koleś mówi ze karate mu nic nie pomogło to mu próbuje wytłumaczyć ze jak sie przyłoży i będzie intensywnie trenował to będzie w stanie napierdolić nie byle kogo
Napisano Ponad rok temu
Chodziło mi o to że koleś mówi że karate to gówno i nie poleca no i jak można przewidzieć co ktoś zrobi no chyba ze jest jakimś geniuszem w co wątpie No a z tym kumplem chodziło o to że koleś mówi ze karate mu nic nie pomogło to mu próbuje wytłumaczyć ze jak sie przyłoży i będzie intensywnie trenował to będzie w stanie napierdolić nie byle kogo
Heheheh, widzias jaki zonk! Podpisales sie pod odpowiedzia Placeckiego a pijesz do goscia ktory zalozyl ten temat Jak chcesz odpisac komus to zostaw jego wypowiedz nad swoja odpowiedzia. Masza racje Ja trenowalem 8lat Kyokushinkai i jestem zawsze zadowlony nawet gdy moja waga osiaga 130+. Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Karate to jest naprawde boskie !!! ale zeby bylo cacy musi byc dobry trener, dobra atmosfera w dojo i chec bycia najlepszym. Mnie karate sie przydalo na ulicy nieraz chociaz wczesniej jak wiekszosc chlopcow mialem solo z tym czy tamtym i raz wychodzilem z tarcza a raz na tarczy... Jednak musze powiedziec ze po cwiczeniach juz nikt mnie zaczepiac nie chcial raz musialem tylko udowodnic <zostalem zaatakowany> przez kolege = zlamalem mu nos + 1 palec od stopy na mojej nodze sobie zlamal... <dobry blok > i lekko go obilem chociaz wcale nie chcialem
OFC ze lepiej byc masywny i silny oraz umiec sie bic na 3 czyli uderz uderz zabij ... ale karate to samo w sobie jest zycie i smak tego istnienia
tyle ode mnie
.R.E.V.O.L.T. ---> BuNtoWnik
... z wyboru
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Andy Hug z Kyokushinkai Karate !
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Rozwinięcie sie , wstep .
Mam koleżkę który ćwiczył karate przez 6 Lat , i co z tego miał ? Caly pokój zajebany medalami , pucharami .
Jeden z najlepszych w Polsce , miał jakiś tam najlepszy rekord w polce , w walce z Czechem już dokładnie nie pamiętam dokładnie jaki to był rekord .
Wygrywał prawie wszystko ,raz na mistrzostwach świata przegrał z Niemcem był na drugim miejscu .
Teraz skończył z Karate i zaczyna przygodę z Vale Tudo .
Mówi że nie ma porównania Karate a Vale Tudo .
A Vale Tudo ćwiczy od roku , wiec z tego co on mówi , to moim zdaniem szkoda czasu .
Napisano Ponad rok temu
Karate a Vale Tudo to można powiedzieć dwie inne bajki