Ok dzieki za wypowiedzi ! Jutro cos ogarne jak bede w sklepie.
@Pakuje40lat
Mam notywacje do cwiczen , ale jak po szkole a czasem po robocie i szkole ide na silke ( godz. 20 ) to czasem cierzko zrobic solidny trening.
Napisano Ponad rok temu
Ok dzieki za wypowiedzi ! Jutro cos ogarne jak bede w sklepie.
@Pakuje40lat
Mam notywacje do cwiczen , ale jak po szkole a czasem po robocie i szkole ide na silke ( godz. 20 ) to czasem cierzko zrobic solidny trening.
Napisano Ponad rok temu
3 Kapsy Guaranaxu które wziąłem koło 14 dalej klepią jak trzeba Z początku tętno lekko przyśpieszone, zrobiłem 4 serie pompek i musiałem zrobić dłuższe przerwy między seriami. Działanie dużo lepsze niż kawa
Napisano Ponad rok temu
80mg kofy w 3 tabsach...... jak na mnie działa 500mg :E to ten suplement by sie u mnie nie sprawdził bo wyjdzie nieopłacalnie drogo
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ten produkt Activlaba to takie nic w sumie (standardowy skład który klepnie kogos o ile w zyciu kawy w wiekszej ilości nie pił...)
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ok wielkie dzieki za pomoc. Dzisiaj kupilem juz coffeine . Zobaczymy jakie bedzie miala dzialania na jutrzejszym trenie
Napisano Ponad rok temu
ooo no daj znać jakie działanie, bo też myślę nad zakupem czegoś nawet może byc PRIV.
Napisano Ponad rok temu
ooo no daj znać jakie działanie, bo też myślę nad zakupem czegoś nawet może byc PRIV.
Spoko . Mam tez jedna próbkę termo pump , widze ze twoj cel to redukcja to jak chcesz to napisz do mnie w niedziele bo bede ja stosowal ( mimo ze jestem na masie - z ciekawosci ) . A co coffeiny dam ci znac jutro.
Napisano Ponad rok temu
Ok odezwę się w Niedziele
Napisano Ponad rok temu
mam coffe z firmy 4+ Nutrion ( caffeine+ ) . Jest to moja perwsza cofeina i jestem bardzo zadowolony. Przed trenem przyjalem 300mg i nie czulem zmeczenia . Jezeli ktos ma cel redukcje to powiem szczerze ze mialem i nadal mam ochote sobie troche pobiegac . Spelnila moje oczekiwania wiec daje 8/10. Ja polecam.
Bede testowal prubke thermo pump wiec jak ktos jest ciekawy dzialania to niech pisze priv w niedziele najlepiej pod wieczór.
Pozdro !
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Coś nie tak, padniety trening - prosze o porade |
Trening dla początkujących |
|
|
||
coś dla seniora w Poznaniu |
CROSS-BUDO |
|
|