bóle w podbrzuszu
Napisano Ponad rok temu
Mam pewien problem.... mianowicie :
Zacząłem ćwiczyć na siłowni jakieś dwa lata temu.... wszystko było dobrze do czasu aż nie zaczęły się pojawiać bóle w brzuchu i nie zaczęły boleć jądra.... gdy pojawiał sie ból to luzowałem z siłownią.... np 3 tyg przerwy po 3 tyg wracałem do ćwiczeń....gdy dochodziłem na treningu znowu do większych ciężarów problem sie pojawiał na nowo.... i znowu to samo i tak ciągle...
zauważyłem również że nawet gdy wykonuję jakieś ostre ruchy albo biegam ból się znów pojawia...
po kilku miesiącach poszedłem na usg.... lekarz napisał :drobne zmiany włókniste w przyczepach łonowych mięśn. prostych brzucha... pojechałem z tymi wynikami do urologa.... jak sie okazało twierdzi że żadnych problemów urologicznych nie widzi....
ogólnie teraz nie ćwiczę jakieś 7 miesięcy, biegać też nie biegam od pewnego czasu i w pracy również sie oszczędzam , ale gdy szarpnę coś cięższego ból sie pojawia... może ktoś z was ma pojęcie co jest grane lub jak to ogarnąć....albo gdzie sie z tym skierować....
żeby bóle całkowicie zniknęły ponieważ chciałbym wrócić wreszcie do zdrowia i przede wszystkim do ćwiczeń.... proszę o rade. z góry dzięki
Napisano Ponad rok temu
Pozostaje ci robic badania idz do rodzinnego i on cie pokieruje az w koncu wykażę co jest powodem tych buli
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
po 2 zmień lekarza skoro mu tłumaczysz że boli to jego obowiązkiem jest się dowiedzieć czemu
po 3 ja osobiście bym się zastanowił nad zrobieniem kompleksowych badań
pozdro i zdrówka
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Dobry chirurg jak dla Ciebie.Wymaca, pougniata.Sprawdzi tez czy czasem przepuklinka sie nie czai.I dobrze jest sie przyznac do dzwigania ciężarów.
Zdrowia zycze
Guest_kulturysta8_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
idz chłopaku do lekarza i z nim pogadaj
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
badań krwi i moczu nie robiłem.... a lekarzowi mówiłem że ćwicze i targałem ciężary na plecy .... dawałem ostro matwy ciąg itd nie oszczędzałem sie