Witam
moja przygoda z silownia zaczela sie 2 lata temy gdy mialem 16 lat trenowalem przez pol roku ale nie mialem czasu i zakonczylem moja przygode . Dzis znowu trenuje juz od miesiaca i przyznam ze z zadowalajacym efektem...
Mysle ze miesiac na cwiczenia ogolnorozwojowe mi juz wystarcza trenuje 3 raz/tyg
Moim celem jest sila i masa
Czas zabrac sie za porzadny trening dlatego kupilem troche odzywek :
1. Weider Giant Mega Mass 4000 7kg
2. Whey c-6 2250g
3.Actions whey gainer 2kg
4.Sweet whey 3kg
5. Universal Beef Aminos
6. Xpand Xtreme Pump
7. Weider maximum BCAA Syntho
8.Creatine Magna Power (Olimp)
9.Witaminki Multiple Sport
Odzywki zostaly dobrane dla mnie przez "fachowca" ale po 2 tyg rozmowy z nim poprostu nie chce go juz sluchac bo stwierdzilem ze zrobi ze mnie kaleke A wiec drodzy forumowicze WIELKA PROSBA DO WES!!!!
Pomurzcie mi dobrac odpowiedni trening na MASE wiem ze trenowanie to nie wszystko dlatego chcialbym wiedziec jak kiedy i wgl zazywac odzywki a takze nawarzniejsze DOBRAC DIETE
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...0-kaps-2,p.html
BARDZO PROSZE O POMOC!!!!!!!! DZIEKUJE
PZDR...
HELP!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://forum-kultury...zaawansowanych/
Dieta - tak samo
http://forum-kultury...-diety-na-masę/
Szkoda, że najpierw kupujesz odżywki, a dopiero potem się za diete łapiesz no ale dobra. Napisz coś więcej osobie, wzrost, waga.
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Odzywki kupilem w promocyjnej cenie bo wydalem na nie 400 zl gdzie taki zestaw kosztuje w granicach tysiaca
Diete jako taka stosuje ale jestem typem czlowieka ktoremu ciezko przytyc dlatego siegam po pomoc tutaj
^
|
|
DZIEKUJE
Prosze o troche wiecej inf
Użytkownik Solidar edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo napewno nie zamierzam jesc kreatyny jeszcze przez najblizsze 2 tyg ... a co do reszty odzywek ile razy czego dziennie
A tak wgl zastanawie mnie "uzalerznienie" od odzywek chodzi mi o to czy jak to co mam mi sie skonczy czy nie bede potem jakims flakiem jak nie bede juz ich zazywal...
Użytkownik Solidar edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od odzywek się nie zostaje flakiem, odżywki nadrabiają niedobór składników w diecie. Witaminki możesz brać, ale z tą kreatyną bym poczekał, najpierw jedź na samej diecie, jak zobaczysz że słabo idzie to bierz się za odżywki, to nie jest cudowny środek. Mało tego nawet sterydy nie sa cudownym środkiem, a jak czytam Twoje posty to widzę , że masz światopogląd: "gainer i kreatyna - zrobią ze mnie sku***syna" Niestety tak nie jest. Trening i dieta, tych odżywek na razie nie otwieraj, możesz jedno białko zarzucić, a te produkty aminostara lepiej wystaw na allegro...
Napisano Ponad rok temu
Bede opisywal swoje osiagniecia
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ilo dniowy trening na mase
- Ponad rok temu
-
trening
- Ponad rok temu
-
Trening początkującego z małą siłownią.
- Ponad rok temu