Spora niedowaga prośba o rade
Napisano Ponad rok temu
Mam 18 lat mierze 188cm wzrostu i waże 61kg łatwo sobie wyobrazić,że wyglądam jak patyk...próbowałem przytyć już wiele razy bez skutku .Przez miesiąc jadłem non stop tu jakiś jogurt tu porządny obiad na kolacje 2 jajka 4 kromale z wędliną no i jogurt,czasami potrafiłem wszamać z 3 jogurty po miesiącu takiej diety przytyłem jak dobrze pamiętam 1,5kg byłem zawiedziony,ponieważ kosztowało mnie to dużo czasu i wysiłku w sumie zjadłem z 2 palety jajek pochłaniałem wszystkie zapasy jogurtów z lodówki itd wiec postanowiłem się poddać.Ćwiczyłem A6W,harmonogram 100pompek efekty było widać ale tylko wtedy gdy sie ćwiczyło później była lipa w sumie to jest to logiczne .Za niedługo zamierzam zabrać się do pracy planuje znowu zacząć pompować efekt wcześniejszych ćwiczeń mi sie podobał no i siła wzrasta niepomiernie.Wracajmy do sedna sprawy moje pytania to:
1.Moglibyście poradzić jakąś diete pasującą do pompek ??
2.Jakieś pomysły/rady na przybranie na wadze?
3.Jakie produkty spożywać żeby jak najszybciej przybrać na wadze (jestem zielony w tych sprawach zresztą nigdy mnie kulturystyka nie interesowała)
Ps. Nie lubię tabletek,suplementacji czy jakich innych badziewi wolałbym wszystkie składniki czerpać z jedzenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe czy się to sprawdzi w moim przypadku chodzi mi o "Chcesz przytyć to więcej jedz" jakby to było takie proste....
Napisano Ponad rok temu
a jeżeli chcesz tylko przytyć to jedz wszytko (hamburgery itd) i napewno przytyjesz
Napisano Ponad rok temu
Guest_kulturysta8_*
Napisano Ponad rok temu
Weglowodany czerp z :
platkow owsianych , ryzu , kaszy , makaronu , warzyw , nawet ziemniakow ktore maja wysoki IG , ale z twoi metabolizmem raczej cie nie zaleja tluszczem
Tłuszcze : Oliwa z oliwek , olej kokosowy , olej z pestek winogron , orzechy, pestki dyni
Bialko : Piersi kurczaka , wolowina , twarogi chude , jaja , ryby np. dorsz , makrela , tunczyk
stosuj sie do tego to na pewno urosniesz do tego wez w dziale trening poszukaj treningu domatora , to lepsze niz zwykle pompki , pozdrowki
Napisano Ponad rok temu
Rada jest jedna na początek , dobrze zbilansowana dieta .
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.