np. Biały ryż, makaron, ziemniaki,
A i właśnie jak jest z pieczywem? Czy to ciemne ma mniej węglowodanów niż białe? Razowe czy ziarniste? czekam na info od was

Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Dieta. Zdrowe odżywianie. Ryby - dlaczego warto je jeść? |
Diety |
|
![]()
|
||
dlaczego takie sa?? |
Rozmowy nie na temat |
|
![]()
|
||
Dlaczego warto stosować preparaty na stawy? |
Suplementy |
|
![]()
|
||
BÓL ŁYDEK CZESTE SKURCZE NÓG W CZASIE TRENINGU I PO |
Zdrowie i Medycyna |
|
![]()
|
||
Trening w czasie zimy |
Street Workout i Kalistenika |
|
![]()
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu