Skocz do zawartości


Zdjęcie

Scitec Protein Coffee


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

Ankieta: protein coffee białko kawowe (1 użytkowników oddało głos)

Jak oceniasz produkt?

  1. Bardzo dobry (1 głosów [100.00%])

    Procent z głosów: 100.00%

  2. Dobry (0 głosów [0.00%])

    Procent z głosów: 0.00%

  3. Średni suplement (0 głosów [0.00%])

    Procent z głosów: 0.00%

  4. Słaby (0 głosów [0.00%])

    Procent z głosów: 0.00%

Ocena działania:

  1. Masa (0 głosów [0.00%])

    Procent z głosów: 0.00%

  2. Siła (0 głosów [0.00%])

    Procent z głosów: 0.00%

  3. Wytrzymałość (0 głosów [0.00%])

    Procent z głosów: 0.00%

  4. Redukcja tłuszczu (1 głosów [100.00%])

    Procent z głosów: 100.00%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

Emperor
  • Ekspert
  • PipPipPipPip
  • 542 postów
  • Pomógł: 2
3
Neutralna
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano Ponad rok temu

Scitec Protein Coffee

PROTEIN COFFEE to niesłodzone, wysokiej jakości, kawowe białko serwatki bez kofeiny (wersje z cukrem i z kofeiną są również dostępne)! Zapewnia efektywną dawkę 27 g białka serwatki. Białka serwatki, pochodzące z mleka, nazywane są białkami kompletnymi, ponieważ dostarczają organizmowi wszystkie potrzebne mu aminokwasy, w tym 9 aminokwasów (Histydynę, Izoleucynę, Leucynę, Lizynę, Metioninę, Fenyloalaninę, Treoninę, Tryptofan i Walinę), których organizm nie jest w stanie sam zsyntezować. 

Określenie stopnia w jakim dane źródło białka jest wykorzystywane przez nasz organizm zazwyczaj opiera się na oszacowaniu ilości azotu, pochodzącego z tego źródła białka, który jest wykorzystywany przez nasz organizm w procesach anabolicznych i antykatabolicznych. Współczynnik wykorzystania białka netto (Net Protein Utilisation, NPU) określa jaka część azotu, pochodzącego ze spożytego białka, zostaje zatrzymana w organizmie, a wartość biologiczna (Biological Value, BV) określa ile z wchłoniętego azotu zostaje zatrzymane w organizmie. Białko serwatki charakteryzuje się łatwością trawienia i dobrym profilem aminokwasowym, dzięki czemu jego wartość biologiczna, w porównaniu z innymi źródłami białka (jak np. mięso, ryby, jajka czy soja), jest bardzo wysoka. 

Białko pochodzące z pożywienia jest źródłem azotu oraz niezbędnych aminokwasów, które wykorzystywane są w procesie wzrostu i naprawy tkanek. Tym samym PROTEIN COFFEE przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej*. (*Stwierdzenie to zostało naukowo dowiedzione i autoryzowane przez Europejską Komisję Bezpieczeństwa Żywności [European Food Safety Authority]).

 

 

eddie_bracamontes-02.png

 

EDDIE BRACAMONTES
NPC Super-heavyweight, 2013 NPC USA 2nd place
Team Scitec


Bez Aspartamu!


Sposób użycia

Podgrzej 300 ml wody do około 60 stopni Celsjusza (np. w kuchence mikrofalowej przez minutę przy mocy 850 Watów), następnie dodaj jedną porcję produktu i mieszaj aż do jego rozpuszczenia. Produkt może być stosowany o dowolnej porze. Produkt nie służy zastępowaniu posiłków, stosuj wyłącznie jako suplement diety.

Informacje alergiczne

Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym mleko, soję, białko jajeczne, gluten i orzechy!

Uwaga

Podobnie jak w przypadku każdego programu treningowego i dietetycznego zaleca się konsultację z lekarzem. Produkt należy przechowywać z dala od dzieci.

Wariacje

Kawy z cukrem, Kawy, Kawy bez kofeiny

Opakowania

• 1000 g - 25 porcji
• 1000 g - 50 porcji

  • 0



Podobne tematy Zwiń

  Temat Forum Autor Podsumowanie Ostatni post

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne
 

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024