Skocz do zawartości


Zdjęcie

Amix Hydrush Hydrolizat wołowiny w płynie


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

Ankieta: białko wołowe hydrush (2 użytkowników oddało głos)

Jak oceniasz produkt?

  1. Bardzo dobry (2 głosów [100.00%])

    Procent z głosów: 100.00%

  2. Dobry (0 głosów [0.00%])

    Procent z głosów: 0.00%

  3. Średni suplement (0 głosów [0.00%])

    Procent z głosów: 0.00%

  4. Słaby (0 głosów [0.00%])

    Procent z głosów: 0.00%

Ocena działania:

  1. Masa (0 głosów [0.00%])

    Procent z głosów: 0.00%

  2. Siła (2 głosów [100.00%])

    Procent z głosów: 100.00%

  3. Wytrzymałość (0 głosów [0.00%])

    Procent z głosów: 0.00%

  4. Redukcja tłuszczu (0 głosów [0.00%])

    Procent z głosów: 0.00%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

Emperor
  • Ekspert
  • PipPipPipPip
  • 542 postów
  • Pomógł: 2
3
Neutralna
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano Ponad rok temu

Amix Hydrush Hydrolizat wołowiny w płynie

Amix ™ HydRush Koncentrat hydrolizatu białka w płynie. Hydroliza przyspiesza trawienie się białek, przyspieszając ich absorpcję! Każda ampułka zawiera 45g białka, 0g cukrów i 0g tłuszczy. Smakuje absolutnie niesamowicie. Produkt jest gotowy do spożycia, wystarczy go otworzyć, żeby delektować się jego wspaniałym smakiem. HydRush zalecany jest w każdej chwili, jeśli potrzebujesz wyśmienicie smakującego szybko wchłanialnego białka. Jest idealny przed i po treningu.

 

 

Sposób użycia

Pij 1-2 ampułki dziennie w celu zaspokojenia i uzupełnienia zapotrzebowania Twojego organizmu na białko. Szczególnie zaleca się spożycie 1 ampułki bezpośrednio po treningu, w celu zahamowania katabolizmu i rozpoczęcia procesu regeneracji po wysiłku. 

 

Wartość odżywcza

  • Energia 290 kcal/ 1192 kJ
  • Białka 32 g
  • Węglowodany < 0,5 g
  • Tłuszcz 0 g

 

Skład

Pure deionized water, HydRush® Protein Matrix (Amix™ Proprietary blend of peptides from low molecular weight protein isolate, Hydrolyzed Whey protein isolate with protein fractions /Beta-Lactoglobulin, Alfa-Lactoglobulin, Bovine Serum Albumin, Immunoglobulin, Glycomacropeptide, Lactoferrin, Lactoperoxidase/, Egg White Hydrolysate), cellulose, acidifying agent: citric acid (fruit flavours only), milk acid, glycerine, aroma, preserving agent: potassium sorbate and sodium benzoate, sweeteners: sucralose, acesulfame-K


  • 1



Podobne tematy Zwiń

  Temat Forum Autor Podsumowanie Ostatni post

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne
 

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024