Słuchaj ja wypije jedna butelkę Cisowianki niegazowanej na 2 razy. Tzn z jednego "przyssania" poleci pół butelki ale nie polecam tego robić gdyż ... a zresztą możesz zobaczyć czemu

Hehehe

Wystarczy wypić dziennie 3 litry wody czyli 2 takie butelki. Na początku tak jak mówiłeś jest trudno lecz po paru dniach lub tygodniu takie 3 litry to będzie dla Ciebie jak szklanka herbaty do śniadania normalnemu człowiekowi.
Jedzeniem się nie da rozepchać żołądka ponieważ się zapchasz i tracisz smak więc więcej nie zjesz. A jak wypijesz dużo wody, to przestajesz pić nie dlatego, że nie chce Ci się już pić tylko dlatego, że więcej się nie da. Pamiętaj tylko, że wpierw mózg mówi, że jesteś napełniony co to się mija z prawdą bo jesteś w stanie jeszcze zmieścić parę łyków.
Niestety jeszcze chodzę do szkoły więc jedną butelkę wypijam w szkole a druga wypijam po szkole. Na treningu trzeba wypić ten przysłowiowy litr wody chociaż nie piję tak dużo bo mnie brzuch boli gdy ćwiczę jak w żołądku jest woda. Zresztą nim zacznę trening to jestem odpowiednio nawodniony.
Acha zauważysz jeszcze, że po jakimś czasie, pomimo wypicia wielkiej ilości wody w ciągu dnia nie będzie Ci się chciało sikać jak na początku a moc będzie miał pożądany żółty kolor, oznacza to, że Twój organizm robi pożytek z całej tej wody i już jej nie wydala.
Jak cobie coś przypomnę co może pomóc to napiszę.
Jedno jest pewne, im większy masz żołądek tym większy apetyt, lecz druga strona medalu to taka, że zwykła kulturystyczna dieta jest wtedy gówno warta bo byś chodził niedożywiony więc uważaj aby Ci brzuszek nie urósł (tłuszczyk). U mnie tak było na początku więc ograniczyłem się z piciem, fakt faktem jem mniej, wolniej przybieram na wadze ale jej nie tracę. Już widać powoli mięśnie i za jakiś czas znów zacznę kurację wodną.
Acha i jeszcze coś. Nie nastawiaj się, że będziesz to robił w nieskończoność, musisz robić przerwy co jakiś czas. Długość przerwy zależy od Ciebie. Waż się codziennie i pilnuj tego abyś nie spadał z wagi, gdy za długo będziesz się na niej utrzymywał lub nagle zacznie spadać to powróć do tej kuracji i to pomoże na pewno.