siłownia a narkotyki
Napisano Ponad rok temu
jak wpływa np. palenie marihuany na ćwiczenie na silowni ??
takie kilka pytania konkretne mam, pierwsze juz zadalem drugie jak wplywa jedzenie piguł na pakowanie ?? a 3 czy jak ktos sobie zajara skuna 3 godziny po treningu to trening na marne ?? a do supli jak to jest jak sie bierze suple i sie baka ??
nie mowie ze ja tak robie !! tak tylko pytam z ciekawosci i dla kolegi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pochodne amfetaminy przyspieszaja metabolizm obnizaja apetyt itd. Jedna dawka amfy niszczy caly cykl kreatyny od nowa podobnie jak kofeina.
Napisano Ponad rok temu
Wiesz palenie marihuany bardzo szkodzi płucom, 3 czy 4 razy więcej niż papierosy. Także czym więcej spalasz szkiełek czy jointów czy ze skuna czy z poloka to trudniej ci nabrać powietrza podczas treningu a najgorzej jest przy wyciskaniu sztangi płasku ;/
Napisano Ponad rok temu
Co do substancji smolistych to wiadomym jest, że zielonego spalamy znacznie mniej niz tytoniu (będac uzaleznionym), mimo to ze palimy zielone bez filtrów. (chodz zawsze mozna uzyc vaporyzatora, cisnienia czy nawet bongo które znacznie zmniejszają ilośćsubstancji smolistych.
Innym rozwiazaniem moze być makumba czy inna metoda ekstrakcji thc - ten sposób jest najzdrowszą forma przyjmowania thc.
Syndrom amotywacyjny jest spowodowany po prostu skłonnosciami danej osoby do lenistwa i "relaxowania" się i co za tym idzie wiekszą podatnościa na uzaleznienie sie od substancji takich jak kannabinoidy czy depresanty.
Dla ciekawostki powiem, iz systematyczne palenie ganji będąc w nałogu nikotynowym znacznie zmniejsza negatywne skutki działenia substancji smolistych zawartych w tytoniu.
Substancje tj. kannabinoidy, psychodeliki (muscymol,salvinorin A,), psychodeliki stymulujące (meskalina, lsd, psylocybina czy dmt), mda,mdma stosowane raz na jakis czas maja praktycznie zerowe skutki uboczne na nasze zdrowie fizyczne (mniejsze niz alkohol).
Depresanty (np. alkohol), opioidy,dysocjaty,delirianty i wiele stymulatów maja znacznie wieksze oddziaływanie negatywne na nasz stan zdrowia.
I just a fire a go dun dem.......
Napisano Ponad rok temu
MEFISTO2008 NIE WOLNO PALIć ZIOłA!!! <LOL2> "NIE MA TAKIEJ SILY BY NAM PALIC ZABRONILI" ;P
ALE TO JEST DOBRE NA DIETE BO GASTROFAZA JEST PO TYM STRAAAAAAAASZNA !! I WSZYSTKO SMAKUJE WIEC TAKA CUD DIETA TO BY BYLA
Napisano Ponad rok temu
oj już przestańcie bredzić, codziennie przed siłownia pykam tłoka i jakoś motywuje mnie bardziej niż bym nie palił. lepiej palić i chodzić na siłownie niż tylko palić to oczywiste pykam jeszcze białko po treningu i jakoś nie mam żadnych spadków, wręcz przeciwnie cały czas idzie progres. mój starz treningowy to 5 lat.
Napisano Ponad rok temu
Zloty kilof powinienes dostac za wykopaliska z przed 6 lat