TRENADROL
Napisano Ponad rok temu
obecnie jestem w posiadaniu trenadrolu. jak brac? myslicie ze bedzie dobrze 4 tygodnie i w pierwszym tygodniu 1 tabletke a potem po dwie? jaki odblok? nolvadex sie nada? i jakie oslonki na watrobe, oraz regeneracje watroby. bylbym wdzieczny jezeli ktos by mi to rozpisal tak aby byly efekty ;D
Napisano Ponad rok temu
Trochę od złej strony do tego chyba podchodzisz do ph to jasna sprawa że osłonki i odblok to podstawa co do osłonek mysle najlepiej było by esseliv forte co do odbloku sklepowy może wystarczy ale lepiej zawsze mieś colmid aby miec pewność że wszystko wróciło na dobrą droge co do samego ph jesli to twoj pierwszy cykl dawkuj według zaleceń producenta a co do efektów wszystko zależy od Ciebie czyli dieta do pieta na 100% i intensywny trening daj jakieś relacje z cyklu
Napisano Ponad rok temu
bralem juz ale poprzedni cykl byl nieprzemyslany : bez oslonek i bez odbloku takze to co zyskalem stracilem ;<. Sklepowy czyli co mam kupić ?Trochę od złej strony do tego chyba podchodzisz do ph to jasna sprawa że osłonki i odblok to podstawa co do osłonek mysle najlepiej było by esseliv forte co do odbloku sklepowy może wystarczy ale lepiej zawsze mieś colmid aby miec pewność że wszystko wróciło na dobrą droge co do samego ph jesli to twoj pierwszy cykl dawkuj według zaleceń producenta a co do efektów wszystko zależy od Ciebie czyli dieta do pieta na 100% i intensywny trening daj jakieś relacje z cyklu
Napisano Ponad rok temu
Napisz mi co mam na odblok kupic i jak to brac, czy od razu po cyklu czy w ostatnie dni cyklu juz zaczac bo ja nie mam o tym pojecia i chce porad od doswiadczonych osob i jak te oslonki przyjmowac? jedna tabletka dziennie? i to razem z trenadrolem lykac? czy bez znaczenia ? jezeli ktos moze to niech mi rozpisze wszystko jak to ma wygladac to moge zamiescic fotorelacje i ogolne relacje ; )
Napisano Ponad rok temu
nie kumam...
masz sprawe pisz PW / e-mail...
Napisano Ponad rok temu
a mógłbyś napisać mi jaki to odlok? i jak brać? jaką mam wgl pewność, że będzie on skuteczny?W większości przypadkach jednak odblok sklepowy styka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tutaj np pisze, że wymagany jest obdlok apteczny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no pisalem ze bralem bezmyslnie bo bralem po 1 pigulce dziennie (kupilem trenadrol z kolega na pol) i spadki byly powolne ale nie czulem zbyt zablokowania. Jednak wole chyba apteczny odblok. Jeden listek clomidu mi wystarczy?a kreatyne jaką? mono?To jak Cię zablokuje sam powinnieneś poczuć nie którym starcza sklepowy a nie którzy wolą bez ryzyka apteczny to już jest osobista sprawa jak sam pisałes brałeś już oh więc sam oceń jak CIe zablokowąło wtedy i co tam wogóle brałeś?
Napisano Ponad rok temu
bede bral trenadrol 4 tygodnie przy tym oslonki esseliv forte. w ostatnim tygodniu zaczne sobie wcinac cell pumpa a po cyklu trenadrolowego codziennie 1 pigulka clomidu i oczywiście cynk bo tendencja do tradziku u mnie wysoka. Będzie git? czy coś poprawić?
Napisano Ponad rok temu