Z czym je rozrabiać żeby nie było grudek i był dobry smak ??
Spróbowałem kiedys gainera i był obrzydliwy.
Napiszcie swoje sposoby rozrabiania białka

Użytkownik sebacool4 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik sebacool4 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik sebacool4 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Białka i węglowodany |
Dieta |
|
![]()
|
||
metka ruskawszysko co wiecie o mecie czylu smak, stosowanie,opis jak działa |
Sterydy i Prohormony |
|
![]()
|
||
jakiś niesmak!! |
Trening dla początkujących | Guest_Łukaszek_* |
|
![]()
|
|
Smaki zdrowia – 10 antyoksydantów |
Diety |
|
![]()
|
||
Ile węglowodanów na gram białka??? |
Dieta |
|
![]()
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu