białko.
Napisano Ponad rok temu
Mam zamiar brac od Sierpnia Białko: Ostrowia, i gainer: Vitalmax I
I tak sie zastanawiam czy nie lepiej przeznaczyc ta cala kase i zamiast bialka i gainera kupic jakies porzadniejsze bialko.
Ostrowia 1800g ok 60zl. (ew. dokupic)
Vitalmax 4500g 96zl
Lacznie wychodzi okolo 160zl. No chyba, ze trzeba bedzie dokupic białko.
Warto inwestowac te 160zl w jakies bialko czy lepiej ten zestaw.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
A co do apetytu, to nie mam z nim problemow:-).
Napisano Ponad rok temu
Zestaw gainer i bialko, czy raczej samo bialko tak jak pisalem wczesniej? Oczywiscie kazdy ma inne predyspozycje itp. A glownie chodzi mi o zbudowanie sylwetki, no i oczywiscie masy tez. Oczywiscie mozna sie przyczepic do tego ze sylwetke buduje sie cwiczac, ale chodzi mi o uwypuklenie miesni.
A jesli ma sie dobra diete, i bralo by sie gainer z bialkiem, to czy dalo by to cos w ogole? Byla by jakas wieksza roznica w sylwetce i wadze czy raczej za wiele by nie daly odzywki.
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
A bialko jest budulcem masy miesniowej
Jezeli bym kupil bialko to choc troszek by skoczyla waga?
Wiadomo od gainera skoczy okolo 4-5kg (info producenta)
Chyba bardziej mi zalezy na tej budowie, ale nie wiem czy az tak duze efekty beda, czy w ogole bedzie to widoczne {SMILIES_PATH}/icon_question.gif . Nie wiem sam, i sie tak zastanawiam czy gainer i bialko czy bialko jakies lepsze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zeby wszystko bylo jasne, jezeli bede bral bialko przez najblizszy miesiac to az takich super widocznych efektow nie bedzie? A czy wogole cos bedzie widoczne (wiadomo po 1 miesiacu nie moge sie spodziewac niewiadomo czego {SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif )
A wlasnie! Jezeli sie zaczyna trenowac, to na samym poczatku niby sa ladne efekty, prawda?prawda
A jezeli by sie od poczatku samego odrazu bralo odzywki to czy bedzie mialo wogole to jakikolwiek sens? No bo na poczatku sa efekty, a jak by sie bralo odyzwki czy to zwiekszy te owe efekty?
Czy prawda jest to ze jak by sie teraz bralo białko czy gainer to czy w pozniejszym okresie beda slabiej dzialaly? Czy raczej to dotyczy kreatyny, nitro itp itd...?
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie lepiej abyś nie brał na starcie kreatyn bo i tak urosniesz {SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif Białko, gainera możesz jako uzupełnienie diety
Napisano Ponad rok temu
I uzbroic sie w cos od sierpnia.
Pozdrawiam {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu