Suplementacja (pytania)
Napisano Ponad rok temu
1. Szukam białka w dosc przystępnej cenie (do 150 zł max... może byc ew. kilka zł więcej jeśli naprawdę będzie warto dopłacic. Do tej pory miałem białko z FA (niezbyt smacne, słabo rozpuszczalne, lecz tanie), Whey Gold Standard (bardzo smaczne, idealnie się rozpuszczało, lecz było drogie). Teraz skosztowałem puszki Peak Whey Delicious i przyznam, że jest dobre, a co ważne nie tak drogie jak Gold Standard. Co moglibyście polecic?
2. Do tej pory miałem dwa cykle na mono kreatyny (jeden na kreatynie od Animala, druga od Vitalmaxa). Pytanie, co dalej? Jakiś jabłczan kreatyny (cm3) czy może mono + booster azotowy?
3. Zastanawiam się nad redukcją tkanki tłuszczowej. Planuję nieco wesprzec się spalaczem. Dosyc mocno zainteresował mnie MAN Scorch. Czy to dobry wybór? I co warto dorzucic do spalacza w celu uniknięcia katabolizmu?
Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
2.Crea Bomb
3.Jak chcesz redu to kreatyna nie będzie ci aż tak potrzebna ,lepiej kup za tą kwote bcaa a co do pytania to Scorch jest dobry
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do kwoty którą chcę przeznaczyc na spalacz.... myślę, że tak do 120 zł max... A co warto dorzucic do spalacza? BCAA? Jakaś multiwitamina?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zjadlem 3 puszki whey c-6 i nikt mi nie powie ze to gowno... No ale ktos zobaczy gdzies soje to juz wszystko shit... Trudno
Btw chcesz suuple od nich bierz odpowoedniki z peak, taka mala rada.
I co do spalacza polece hellburner hardcore edition 2 i thyroburn, obecnie zaczalem ripped freak ale za krotko zeby cos powiedziec
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o spalacz, przez myśl przeszedł mi jeszcze jeden oprócz Scorcha... Ripped Freak. Czytałem jednak parę opinii, że nieźle kopie (problemy z zaśnięciem). Do tego dorzucę jeszcze BCAA prawdopodobnie od Hi-Tec'a bądź UNS ew. Dymatize (jak ktoś może któryś produkt polecic to chętnie wysłucham opinii).
Ok to tyle, jeszcze raz dzięki za pomoc! Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu