Cykl potrzebne info
Napisano Ponad rok temu
Moze najpierw napisze co mam do dyspozycji z odzywek i ph: Fa diamond hydrolised whey protein, Extensor isolat bialka, chela Mag B6, Creatyna activlab (200g zostalo), Universal Storm i Shock Terapy, Animal rage (20 paczek), Vital N-6 pack Treca, no i najwazniejsze Oxanavar propionate Kilosports. A i mam jeszcze jeszcze FA xtrem test stack na jakies 6 dni zostalo bo nie wybralem jakis czas temu do konca Hepatil wiem ze po cyklu wiec mam czas na zamowienie Chela biore codziennie - 2 tab w DT i 1 w DNT. Nie mam nic na watrobe i prosil bym o pare nazw co by bylo potrzebne przy Oxanavar na watrobe a pare dlatego ze siedze w UK i nie wszystkie odzywki sa tu dostepne zawsze.
Widzialem pare rozpisanych cykli na forum a to o jakim ja mysle:
1 miesiac Oxanavar 30 x 2 tab dziennie (tak jak na opakowaniu)
Fa Diamond bialko, chela mag B6, no i cos na watrobe ??? tu pytanie rowniez czy brac to 200g creatyny (jakies 2 tygodnie wyjdzie) na poczatku miesiaca czy w drogiej polowie zaczac? i czy wogole ja brac???
2 miesiac Hepatil, chela mag B6, Extensor izolat bialka, vital pak n-6, universal Storm i mysle bardziej nad Animal Rage na pompe bo Shock Terapy mi sie nie wkreca a w dodatku smak jest tragiczny No i odrazu po pierwszym miesiacu moze wybrac ten tydzien FA test stack na maly odblok???
Moze macie jakies rady co do tego cyklu lub jakis inny cykl na dostepnych tu srodkach zaznacze ze jezeli cos by sie jeszcze przydalo do tego cyklu to pisac moge poswiecic jeszcze pare zloty wszystkie porady beda mile widziane
Dodam ze waze okolo 90kg i jakies 173cm wzrostu, mam 27 lat, staz na silowni to jakies 1,5 roku z malymi przerwami, lawka prosta wyciskanie 120 kg max, moze sie to tez do czegos przyda -> nowy jestem wiec prosze sie nie smiac hehe i pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na poczatek chcialem to ph bo blok na silowni od paru miesiecy jakies inne rady??? pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mężczyzna winien być chowany dla wojny, a niewiasta dla odpoczynku wojownika; wszystko inne jest głupotą .
Napisano Ponad rok temu
Masz sprawe ? Pisz :
GG : 40323873
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na 1 cykl metka lub prop najlepiej , meta tez daje po watrobie ale mniej niz ph (na moje ) poza tym z dobra profilaktyka bedzie ok ,napompujesz sie woda wtedy gdy bedziesz mial diete do dupy ! , skro chcesz wyglad to polecma propka jak polaczys zgo z dobra dieta bedize super efekt
propka polec :
1-8 e3d 100mg
na 1 raz bedzie ok
pozdro
Użytkownik DUGI edytował ten post Ponad rok temu
w razie jakichkolwiek pytan pisz pw. zawsze odp
Napisano Ponad rok temu
Masz sprawe ? Pisz :
Napisano Ponad rok temu
Cykl
1-5 meta 30 mg ed i clomid 12 tab
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nowy to potrafi truc dupe co pozdro i z gory dziekuje za odpowiedzi
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik DUGI edytował ten post Ponad rok temu
w razie jakichkolwiek pytan pisz pw. zawsze odp
Napisano Ponad rok temu
Masz sprawe ? Pisz :
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz sprawe ? Pisz :