Methanex Razak , Bcaa IH , Protein FA , Protein 92 QNT , Cytonox , Mega 100 Qnt
Napisano Ponad rok temu
Jest to mój pierwszy post wiec chcial bym sie przywitac
Mam 21 lat ii planuje zrobic cykl z uzyciem tego co wpisane w temat ( ponizej rozpisze dokladniej ) Lecz nie mam duzego pojęcia co do tego Metanabolu ii chciał bym zasięgnac opinii osob które juz ja probowaly badz tez maja wieksze pojecie odemnie na ten temat
4 lata temu jak złapałem zajawke na silke po 4 miesiacach cwiczen na sucho z powodu braku pieniedzy kupilem sobie metanabol ruski ( zjadlem wtedy okolo 80 tabletek ) zrobilem na nim 4 kg ( prawie czystej masy miesniowej , bo praktycznie utrzymywalem sie wagii ) gdzie nie bralem zadnego odbloka ( olalem sprawe , dzisiaj wiem ze to blad ) oraz po cyklu nie podtrzymywalem masy niczym. Cwiczylem minimum 4 razy w tyg , nie widzialem niczego innego procz silownii , Baseny itd potem trenowałem boks ( wtedy masa mi troche spadła ) , cwiczylem tak poltora roku po czym odpuscilem sobie . Ii do tej pory cwicze od czasu do czasu ( przeprowadzka , brak czasu , roznie bywa , lenistwo ! ) teraz cwicze 3 mies regularnie po czym chce odrobic mase ( zalezy mi na czystej beztluszczowej ) Stracilem na wadze nie przez to , ze przestalem cwiczyc regularnie (poniewaz dlugo sie masa utrzymywala ) tylko przez to , ze wciagnalem sie w Tigery , papierosy .. I taki okres mialem przez rok , praktycznie brak jedzenia . Dalej mam lekkie problemy z jedzeniem , poniewaz nie dam rady jesc tak duzo ile bym chcial . Ale nie jem tez malo ( roznie bywa poprostu )
Przechodzac do konsensusu chcial bym porady co najlepiej polaczyc i jak dawkowac przy Metanabolu Razaku
Mam juz :
Cytonox
Protein 92 QNT - na noc
Mass+ QNT - gainer
Mega 100 QNT - Witaminy ( niestety nie bylo Amino 6600 z FA bo te chcialem wziasc )
Teraz mysle nad dokupieniem
Delicious Protein QNT lub Whey Protein FA - raczej skłaniam sie do FA bo wychodzi więcej porcji a skład porównywalny oraz firma
Bcaa - z MHP , QNT , albo Iron Horse
Carbonox - Nie wiem wlasnie czy wziasc ?
Gainer czy białko lepiej bedzie polaczyc do tego ? Czy to i to .. Czy bez sens
Kreatyne wziasc teraz czy po cyklu ?
Chciałbym osiągnac 5-6 kg minimum na tym cyklu
Wiek - 21
Kg - 70
Wzrost okolo 173 cm
Proszę o rady i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik arkadius85 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
masz sprawe pisz PW / e-mail...