I'm what i'm :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to już niedługo zaczynasz trening na mase {SMILIES_PATH}/icon_question.gif {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif2 miesiące ogólnorozwojówka {SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
A w domu mam tylko hantle po jakeieś 13kg na jednej {SMILIES_PATH}/icon_e_sad.gif
Ale mi chodzi o to by przytyć trochę w mięśniu do jakichś nie wiem 80 może kg i się zredukować do jakichś 8% bf {SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif a później się zobaczy {SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
A na siłke szkoda kasy, mam inne wydatki, musze buty do biegów kupić, coś do diety, rower jakiś {SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czesc Pawełku {SMILIES_PATH}/icon_e_biggrin.gif Przynajmniej teraz wiem z kim rozmawiam {SMILIES_PATH}/icon_e_biggrin.gif
Pozdrowionka {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mój piszczel, zapomniałem wrzucić {SMILIES_PATH}/icon_e_smile.gif
Ps. Też chciałbym wiedzieć z kim gadam =)
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Z Pawełkiem to własnie sobie tak lubimy pokonwersowac czasami na GG, na różne temaciki {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif
Teraz przynajmniej mam jego obraz przed sobą wiem już jak wygląda {SMILIES_PATH}/icon_e_biggrin.gif
A co do mnie to powiedzialam że niedlugo cosik wrzucę, jak mi się uda oczywiście!!! bo mój brat tak zawalił kompa, że nie chce nic działać, dobrze, że chociaż udaje mi się na forum wejść {SMILIES_PATH}/icon_e_biggrin.gif
Także bądzcie cierpliwi chłopcy, nie znacie dnia ani godziny {SMILIES_PATH}/icon_e_wink.gif {SMILIES_PATH}/icon_e_biggrin.gif