What's wrong with Seagal??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szczepan tez sie wypisal. Widzieliscie chyba, jakie ma dlugie kruczoczarne wlosy na tym anglojezycznym forum, do ktorego linka nie wolno podawacPrzeciez widac, ze Stefan juz sie wypisal z lysiejacych. Na nowych zdjeciach wlosow ma wiecej niz na starych.
Dla mnie szok :shocked!: 8O 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
To mowisz ze z dlugimi wlosami jestem JESZCZE przystojniejszy? 8)Dla mnie szok :shocked!: 8O 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
To mowisz ze z dlugimi wlosami jestem JESZCZE przystojniejszy? 8)Dla mnie szok :shocked!: 8O 8O 8O
Tylko nie pisze że teraz znowu zapuścisz 8)
Napisano Ponad rok temu
klasyczny film bijatyczny:
bohater (np. van damme) rozwala kolesi ,samemu obrywajac i to czasem niezle - rana odnawia mu sie potem podczas finalowej walki z bossem (ale on sobie przypomina wszystkie krzywdy jakich przez niego doznal i rusza dalej) z ktorym walczy przez przynajmniej 10 minut, po drodze zas do niego na zwyklych leszczy poswieca srednio 10 sekund...
W których filmach SS został przynajmniej UDERZONY?
Nico - oberwal leciutko na koncu (jakas krew z nosa nawet poleciała)
Wygrac ze smiercia - nie zanotowano zadnych trafien, tak jak i w niewymienionej reszcie - wrogowie odbijaja sie od jego promieniujacej aury KI
Naznaczony smiercia - pojedyncze trafienie w finalowej scenie
Nieuchwytny - finalowa walka - SS dostaje w nos o czym nastepuje oczom widzow ukazuja sie dwie strużki krwi cieknącej z dziurek (w nosie)
cos przeoczylem?[/i]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Drogi Szczepanie, przeciez sam wiesz, ze kazde z twoich wcielen robi oszalamiajace wrazenie na kobietach, inaczej zdecydowalbys sie na jedno z nich.To mowisz ze z dlugimi wlosami jestem JESZCZE przystojniejszy? 8)
Kruczoczarna fryzura podkresla meski zarys twego podbrodka i szlachetnosc rysow wojownika, zas wysokie czolo uwydatnia jakze przenikliwy wyraz twych przepastnych madrych oczu mistrza.
poklon poklon poklon
Napisano Ponad rok temu
Nawet ten jego usmiech jest taki jakis................hmhm............falszywy........
nie widze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chciałem zapytać jaka jest Wasza ulubiona scena z SS i z jakiego filmu?
dla mnie niepodzielni rządzi Mroczna Dzielnica i jego wypad na dyskoteke gdzie spuszcza łomot dwóm bramkarzom
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dojo Iaido w Warszawie >
- Ponad rok temu
-
Wprawka do randori.
- Ponad rok temu
-
Letnia Szkoła Aikido Złotów 2004
- Ponad rok temu