od dluzszego czasu jestem na redukcji
4 tyg temu zaczolem cykl t3 i cyp do tego 2 tyg z clenem w mniejszych dawkach
powiem tak przed zaczeciem cyklu rezultaty byly slabe... od odpalenia tej bąbki zrobilem bardzo duzy postep, swietnie mi sie zmienila sylwetka fajne uzylenie i jestem bardzo zadowolony z rezultatow, ale niestety zostaly 2 tyg i nie wydaje mi sie ze osiagne zalozony cel... spadlo mi do 18%bf jak nie mniej, wiem ze to i tak duzo ale tez i bardzo duzo zgubilem tego fatu
cykl mial trwac 16 tyg z czego 6 pierwszych to jak mowilem redu a reszta budowa czystego miesnia mialem odzucic npp i jechac do 15 tyg, cypa zmienic na propa do 16 tyg
tyle ze mowie nie osiagnolem zamierzonego celu choc nieduzo do niego brakuje i zastanawiam sie czy nie przedluzyc tego cyklu o kilka tyg i jeszcze pociagnac redukcje, czy np tak jak mialem zamierzone odpalic od 7 tyg npp + 6-7 clen jeszcze z dieta redukcyjna a od 8 jak sie npp wkreci zaczac diete masowa a ew jakos pod koniec cyklu znow zazucic t3 i sie dociac
najwiekszy problem jest z tym ze przez tego tescia strasznie mi sie wzmogl apetyt i oczywiscie trzymam miche ale jest mi ja coraz trudniej utrzynac i sie strasznie mecze tu jest najwiekszy problem
![:P](http://www.fabrykasily.pl/public/style_emoticons/default/tongue.png)
prosze o jakies porady co tu zrobic