DOBRA NUTA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wybrałem kilka z tych najlepszych kawałków bless !
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] masakra jak dla mnie
Napisano Ponad rok temu
lol co wy widzicie w tym technoszicie czy tam housie czy jakie tam sa jeszcze odmiany? Sama monotonia, wciaz jedno i to samo, nudne w chuuuj... Posluchajcie reggae - pozytywne i nie nudne
Napisano Ponad rok temu
lol co wy widzicie w tym technoszicie czy tam housie czy jakie tam sa jeszcze odmiany? Sama monotonia, wciaz jedno i to samo, nudne w chuuuj... Posluchajcie reggae - pozytywne i nie nudne
Niepodobna się nie słuchaj ja tobie nie mówię jakiej muzyki słuchasz.
Napisano Ponad rok temu
moze i technoszit ale na pewno nie dla mnie o gustach sie nie gada ! kazdy slucha tego co chce
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
piszesz monotonia ?? to chyba nigdy nie słuchałeś prawdziwej muzyki o której piszesz - "technoszit"lol co wy widzicie w tym technoszicie czy tam housie czy jakie tam sa jeszcze odmiany? Sama monotonia, wciaz jedno i to samo, nudne w chuuuj... Posluchajcie reggae - pozytywne i nie nudne
A co do regge to pozostawię bez komentarza bo o gustach się nie rozmawia
Napisano Ponad rok temu
Niepodobna się nie słuchaj ja tobie nie mówię jakiej muzyki słuchasz.
moze i technoszit ale na pewno nie dla mnie o gustach sie nie gada ! kazdy slucha tego co chce
piszesz monotonia ?? to chyba nigdy nie słuchałeś prawdziwej muzyki o której piszesz - "technoszit"
A co do regge to pozostawię bez komentarza bo o gustach się nie rozmawia
Widziałem, że ktoś napisze, że o gustach się nie rozmawia i ma racje... Ja specjalnie tak was podpuściłem, bo jakby to było mniej "zabarwione" perfidnymi tekstami to byście nie odpisali... ;] Proszę bardzo, mówcie na temat reggae... Ja nie tylko tego słucham, ale nie twierdzę też, że jak ktoś słucha techno, to jest jakimś prymitywem. Tylko przedstawiłem swoje poglądy na temat tego gatunku muzycznego, a to chyba dozwolone?
Napisano Ponad rok temu
Po prostu nie wchodź w linki które daje słucham takiego typu muzyki i już niektórym się podoba niektórym nie...
Podawaj jakieś argumenty konkretne nieraz robienie takiej muzyki zajmuje więcej niż zrobienie dobrej piosenki
Napisano Ponad rok temu
nieraz robienie takiej muzyki zajmuje więcej niż zrobienie dobrej piosenki
PRAWDA
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
nieraz robienie takiej muzyki zajmuje więcej niż zrobienie dobrej piosenki
Aaa nie wątpię. Nie chcę też nikomu tutaj czegoś narzucać, ale JAK DLA MNIE (powtarzam JAK DLA MNIE) sztuką jest zrobić dobrą piosenkę - mianowicie dobra oprawa dźwiękowa i słowa. No ale zdarzają się i takie piosenki techno, które trafiają do ucha i są w miarę przyzwoite ;] pozdrawiam...
PS. ale jak dla mnie techno to na dyskotekę i jakieś dżamprezy jest jak znalazł ;] hehe
Napisano Ponad rok temu
PS. ale jak dla mnie techno to na dyskotekę i jakieś dżamprezy jest jak znalazł ;] hehe
a z drugiej strony powiedzcie przy jakiej muzyce tańczycie na imprezach rodzinnych, imprezach u znajomych, kogos urodziny, ślub
w 99% jest to DISCO POLO - niby kiczowate ale najlepiej sie przy tej muzyce tańczy xD
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] kawalek na naprawde hardcorowe ciezary, u mnie na silce króluje xD
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] kolejna nutka godna ucha, i kolejna zajebista
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] o i cos z polskiego hh doniu i 52 debiec, tez zajebiste
Napisano Ponad rok temu
2 nuta do 52 sekundy mi sie podobała reszta ujdzie
3 na scislosc ujdzie
PS. pamietaj kazdy slucha muzy takiej jakiej chce może nam sie podoba denna techniawka
WTF ?