I POSIŁEK 6:30
-3 jajka
-100g owsianych z mlekiem
-20 g ropdzynek,pestek z dyni, orzechów włoskich
- kcal:885
- B:45
- W:76
- T:45
-chleb razowy 200g
-pierś 100g
-masło+musztarda
- kcal:783
- B:38
- W:85
- T:30
-serek wiejski 200g
-jabłko 200g
- kcal:276
- B:24
- W:16
- T:12
-100g makaronu
-100g piersi
-brokuł/kalafior/szpinak/marchewka/papryka
- kcal:533
- B:38
- W:88
- T:5
- kcal:162
- B:2
- W:36
- T:0,6
-100g ryzu
-100g piersi
-brokuł/kalafior/szpinak/marchewka/papryka
- kcal:502
- B:30
- W:80
- T:5
-witaminy(tab.)
-200g twarogu
-oliwa 15g
-cebula,pomidor,odrobina śmietany
5g mono
ZAPOTRZEBOWANIE SKŁADNIKóW ODŻYWCZYCH
- kcal:1805
- B:180
- W:432
- T:140
- kcal:3634
- B:215
- W:410
- T:121
Mam teraz taka prośbe odnoście ostatniej poprawki tej diety.
Jak łątwo zauważyc dostarczam zbyt dużo kcal czy to źle?
oraz jak uzupełnic brak W i T?
Wspomagał się bd:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownik Ślązak edytował ten post Ponad rok temu