pierwszy cykl
Napisano Ponad rok temu
Z góry THX:) :D
Napisano Ponad rok temu
Maly cykl na Metanabolu 5mg
1-5 Metanabol 15mg/dziennie
Piec tygodni po jednej tabletce trzy razy dziennie np pierwsza tab godz 8:00 druga 12:00 trzecia tab 16:00. Maksymalny odstep miedzy przyjmowanymi tab to 4godz. Pamietaj zawsze po lub w czasie posilku !
Dobra odzywka bialkowa i witaminy w szczegolnosc z grupy B oraz cynk
Dobry trening
Po cyklu na metce polecam cykl kreatynowy
Cykl na Testosteronie Prolongatum
1-8 Testosteron Prolongatum 200mg/tydz
Dobra odzywka bialkowa i witaminy w szczegolnosci z grupy B oraz cynk
Dobry trening
Na koncu cyklu Clomid 50mg na odblokowanie jedna tabletke przed snem przez 10dni
Po cyklu na Testosteronie polecam kretyne i tribulusa
Pozdro
PS Suple i Trening to inny dzial w razie pytan
Napisano Ponad rok temu
Co do metki to mam do wyboru ruska i argentynska no i jeszcze polska ale boje sie ze to wał bo teraz ciezko dostac...
Ile po takim cyklu moge przytyc??? Wiem ze wszystko zalezy od genetyki diety treningu ale sa jakies normy
Napisano Ponad rok temu
roznie od 4 do 7-8 kg (nie czystej masy)Wielkie Dzieki:)) Wlasnie o cos takiego mi chodzilo
Co do metki to mam do wyboru ruska i argentynska no i jeszcze polska ale boje sie ze to wał bo teraz ciezko dostac...
Ile po takim cyklu moge przytyc??? Wiem ze wszystko zalezy od genetyki diety treningu ale sa jakies normy
Napisano Ponad rok temu
to jak bedziesz mu8sial miec dobra mete odrazu odradzam ci argentyne jak juz to polak jak masz real a jak nie to naposim jak masz dobrego dila w ostatecznosci rosjaroznie od 4 do 7-8 kg (nie czystej masy)
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ooo podrzuc mi tezJa wlasnie ciagne z Tajlandii Dianabol 10mg w opakowaniu 500tab ale musimy troszke poczekac poniewaz do drugi koniec swiata.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na opakowaniu mojego kolegi pisze argentina, buenos aires i jest organona, a to jakis wał??? bo bierze juz 2 tydzien i przyrosty ma zadowalajace
Czy metka jest w kapsulkach? Jak mozesz to napisz mi kod kreskowy ktory jest na pudelku lub zrob dobrej jakosci fotke.
Napisano Ponad rok temu
sory ze post pod postem ale pomylilem odpowiedzina opakowaniu mojego kolegi pisze argentina, buenos aires i jest organona, a to jakis wał??? bo bierze juz 2 tydzien i przyrosty ma zadowalajace
ta metke ktora masz to jest walll jak wszystko z tej firmy
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Juz nawet stronka jest wycofana :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zobacz dla potwierdzenia :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale działa to jak metanabol czy mozna to wyjebac??? a i jeszcze jesli chodzi o testosteron prolongatum to polski ten z Jelfy czy moze ruski?? i jesli mam brac 200mg tygodniowo to wyciagne 200 i reszte wyrzucic czy nic sie nie stanie jak zostanie napoczęta chodzi mi o ten polski bo on jest 1 ml po 5 ampułek
To jest FAKE wiec szkoda zoladka !! Poprostu wyrzuc lub zostaw na pamiatke zakupu ! Testosteron oczywiscie ten z Jelfy. Kolego Testosteron Prolongatum ma stezenie 100mg na 1ml wiec co ty chcesz wyrzucac 100+100=200. Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aha czyli mam walic 2 ampułki tygodniowo??? i naraz te 2 ml czy po 1 co 3 dni???
Jednorazowo dwie ampulki raz w tygodniu ale jezeli nie boisz sie zastrzykow to mozesz walic dwa razy w tyg wyjdzie minmalnie lepiej poniewaz Enhanate utrzymuje swoje wysokie stezenie przez 5dni ale jest to Twoj pierwszy cykl wiec pierwszy i drugi sposob brania jest OK!
Napisano Ponad rok temu