Kilka pytan
Napisano Ponad rok temu
Z gory dziekuje za pomoc
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli idziesz dopiero na siłke to proponuje przez ok 6 tyg przyzwyczaić mięsnie do wysiłku lżejszym planem.
Zrozumiałem ze nie przepadasz za jedzeniem.
Kiedy będziesz miał diete mozesz jako uzupełnienie dokupic odpowiedniego gainera, ale to wtedy gdy dieta będzie gotowa.
Narazie radze Tobie nie inwestowac w suplementy (kreatyna,staki).
Zobacz w początkowym okresie jak miesnie reaguja obecnie na treningi, daj im sie zaaklimatyzować, wtedy z suplemetacji np. kreatyną wyciągniesz dużo wiecej masy.
Poza tym będzie Tobie na pewno łatwiej łapac mase gdyż juz kiedyś ją miałes.
Bedzie to proces odbudowy.
Sam to przezyłem
I just a fire a go dun dem.......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aha dodam jeszcze, ze jak zaczne chodzic na silownie to zaczne dobrze sie odzywiec, narazie nie jem zbyt duzo, ale to sie zmieni gdy zaczne cwiczyc, wiem mniej wiecej jak jesc i co jesc, ryze, makarony, piers z kurczaka, oliwe, ryby itptroche sie nie zrozumielismy, moja wina zle to opisalem, gdy zaczynalem cwiczyc bylem bardzo chudy nie znam wagi dokladnie ale pamietam ze mialem 27-28cm w biku, pamietam tez, jak konczylem z melanzami mialem tyle samo na biku i wazylem okolo 56 kg, to co na silowni zrobilem na sucho juz odzyskalem, obecnie mam okolo 35cm, mam na prawde bardzo ciezka prace fizyczna, miesnie przyzwyczajone juz sa do wysilki, wiem, ze to nie to samo co silownia, bo tam kladzie sie nacisk na kazda partie miesnia osobno, ale na sucho juz wiecej nie zrobie na mase, uwierz znam swoje cialo. Wiec prosze o jak najlepsza i najsilniesza mieszanke odzywek na mase jaka sie da, nie znam sie na tym dlatego tu pytam
Napisano Ponad rok temu
Radze jednak abyś przez jakis czas poćwiczył bez supli aby przyzwyczaic kazdą partie do wysiłku (praca fizyczna to nie to samo co cykliczny i systematyczny trening)
Więcej wyciagniesz z tych supli uwierz mi.
Jeżeli chodzi o kozackie cestawy to.
Przedtreningowe : No-Xplode, Shock Therapy, Animal Pump
Do przedtreningowego albo jako sam : Storm
Możesz kupić jednego staka lub dwa (jeden przedtreningowy a drógi polecam STORMA)
Jeżeli masz wystarczające fundusze do tego jakies aminokwasy.
Jeżeli masz ciezką prace fizyczną, a chcesz złapac masy ćwicz intensywnie (max 60-75min) i 3 x w tyg max 4.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu