zabezpieczenie
Napisano Ponad rok temu
Kup także osłonki na wątrobe esevil i Hetapil.
esevil bierzesz 2-3tbl dziennie podczas cyklu. A Hetaplil po cyklu na zregenerowanie wątroby.
Dokup Gainera, Białko do cyklu.
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
mowie ci zastosuj taki cykl
1-4 meta 20 mg
1-8 prolo 200 mg E5D
mac jezeli masz jeszcze 200 opak i masz to zamiar wziac sam??????
jak by co to mozesz zawsze sie podzielic
a tak poza ten niebieski to jest stara oma produkowana przez jelfe na rynek europejski i byla dobra dopuki rosjanie nie zaczeli jej podrabiac ale im nie wyszlo;)
byla jeszcze zielona ale to dawne dzieje
W/W cykl spoko, mam 200 opakowan to kupilem na swoje potrzeby i jeszcze dostelm resztki 500tab Iranskiego Aanapolonu - Dzieki ALLachowi! A juz jest walony Iran/Turacja Oxy i to na morgi a na British Dragon lub Casablanca oraz tym chinskim to troche zanizone stezenia ale towar i cena ogolnie dobra. Ja wlasnie slyszalem ze JELFA nigdy nie exportowa Omnadrenu ale to moglo sie zmienic i nie mam pojecia na ten temat. W wieszosc krajow uzywa sie Sustanonu ale nie jestem wszystko wiedzacy. Pozdro
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
ja to sie dziwie ze jeszcze bd kroza po rynku przeciez juz dawno tego nie produkuja
W anglii caly czas sa dostepne rozne kopie BD i czasami mozna dostac tzw zloty strzal. Ja dostalem obecnie propionata z BD ktory dziala wspaniale ( moze jest cos innego w srodku )
Napisano Ponad rok temu
siema ,tak jak w mojej suscie jakis tesc ruski ,albo jakis inny ale dobry jest efekt siłowy pozdroW anglii caly czas sa dostepne rozne kopie BD i czasami mozna dostac tzw zloty strzal. Ja dostalem obecnie propionata z BD ktory dziala wspaniale ( moze jest cos innego w srodku )
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
siema ,tak jak w mojej suscie jakis tesc ruski ,albo jakis inny ale dobry jest efekt siłowy pozdro
Kogut nas to teoretycznie wali bo jak idzie jestesmy zadowoleni ale sam tacy ktorzy odpadaja na testach anty-dopingowych przez takie sztuczki Pamietam jak duzo osob uzywalo Trenbolonu z IP PL i wszyscy "kochali" Trena ale gdy na niemieckich stronach pokazano jak wali sie tego SAA to byl szok !
Napisano Ponad rok temu
to jest racia ,ale spoko damy radeKogut nas to teoretycznie wali bo jak idzie jestesmy zadowoleni ale sam tacy ktorzy odpadaja na testach anty-dopingowych przez takie sztuczki Pamietam jak duzo osob uzywalo Trenbolonu z IP PL i wszyscy "kochali" Trena ale gdy na niemieckich stronach pokazano jak wali sie tego SAA to byl szok !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu