Co zjeść przed treningiem HIIT/Aeroby
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam jestem na rzeźbie i mam pytanie ponieważ od jutra chcę zacząć trening HIIT/Aeroby oczywiście rano moje pytanie brzmi co zrobić by jak najmniej stracić mięśnie ?? może białko+kreatyna przed treningiem ?? Na razie nie mam kasy na suplementy ;/ posiadam Kreatyne + białko. Dodam że będę ćwiczył na orbiterku ponieważ nie mam gdzie biegać ;/ ale nie ma LIPY , będę tak intensywnie ćwiczył że rozwale je ; D
Moje rada jest taka , leżeli chcesz osiągnąć dobrą rzeźbę lecz nie jesteś na redukcji(masz nadwagę) nie polecam treningów na czczo dla tego że tak czy tak leci masa mięśniowa bo organizm również będzie czerpał energię z rozpadu białek mięśniowych..
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moje rada jest taka , leżeli chcesz osiągnąć dobrą rzeźbę lecz nie jesteś na redukcji(masz nadwagę) nie polecam treningów na czczo dla tego że tak czy tak leci masa mięśniowa bo organizm również będzie czerpał energię z rozpadu białek mięśniowych..
Napisz tak wogole coś o sobie ..
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Wzrost: 183
Waga:78
Cel: Robiłem masę z 72 na 78 jestem zadowolony , teraz chciałbym zrobić rzeźbę i spalić tłuszczyk który się odłożył
Gram w piłkę dlatego przed sezonem chciałbym złapać jak najlepszą formę. czytałem o HIIT dość dużo i zdania są podzielone czy biegać na czczo czy po lekkim śniadaniu ja jednak chce zabezpieczyć swoje mięśnie. Dlatego szukam poran do zjeść przed rannym bieganiem i potem co zjeść po bieganiu
Napisano Ponad rok temu
a wiec tak
Wzrost: 183
Waga:78
Cel: Robiłem masę z 72 na 78 jestem zadowolony , teraz chciałbym zrobić rzeźbę i spalić tłuszczyk który się odłożył
Gram w piłkę dlatego przed sezonem chciałbym złapać jak najlepszą formę. czytałem o HIIT dość dużo i zdania są podzielone czy biegać na czczo czy po lekkim śniadaniu ja jednak chce zabezpieczyć swoje mięśnie. Dlatego szukam poran do zjeść przed rannym bieganiem i potem co zjeść po bieganiu
Polecam Delikatny posiłek białkowo cukrowy godzinę przed treningiem co pozwoli obniżyć poziom insuliny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlatego dzisiaj zabezpieczyłem się lekkim posiłkiem jak WPC+otręby+Górskie+woda zmiksowałem i wypiłem po tym zacząłem kręcić . jak skończyłem zjadłem 3 jajka. Takie coś może być ?? Czy po tym treningu lepiej nie jeść z 1h ??
Dodaj jeszcze rodzynki garść ..
Po treningu standardowy posiłek (30min) ww+białko (ryż+tuńczykNP.) bez warzyw.
Napisano Ponad rok temu