Mięśnie brzucha
Napisano Ponad rok temu
Miesiąc temu dyskutowałem z wami na temat spalenia tkanki tłuszczowej za pomocą dobrze dobranej diety i aerobów.Jestem w trakcie jej stosowanie oraz codziennie ćwiczę by osiągnąć sukces. Robię 6 ćwiczeń wadera ale nie wydaje mi sie aby owe ćwiczenia w 6 tygodni pozwoliły mi pozbyć się ,,oponki,,.Czy jest jakieś ćwiczenie które mógłbym dołożyć aby przyspieszyć proces spalania.Dodam że regularnie cwicze (niestety jedynie w domu), jeżdżę na rowerze dzień w dzień oraz gram w tenisa.Stosuje podaną mi dietę.Proszę bardzo serdecznie o rade
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zakwasy najczęsciej występują kiedy zaczynamy treningi lub kiedy wykonujemy inny rodzaj ćwiczeń na dana partię mięsni.
Rób 6w, ale pamiętaj, że jednak na pierwszym miejscu jeżeli chodzi o skutecznosc w pozbywaniu się tłuszczu są regularne ćwiczenia aerobowe + dieta redukcyjna.
I just a fire a go dun dem.......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1.wstajesz rano i pijesz 1/2 szklanki wody mineralnej nie gazowanej
2.Śniadanie 1/2 litra mleka z 3/4 kubka płatków owsianych,garść rodzynekk
3.pół godziny później robisz poranny trening :30 przysiadów,30 pompek, by poprawić rano krążenie
4.godzine później dwie kromki razowego z szynką z piersi indyczej
5.teraz najlepiej było by wskoczyć na rowerek tak na godzinke
6.godzine po rowerku jakaś ryba sałatka warzywna
7.dwie godziny później robisz sobie sałatke,taki deser w sumie: ryż,jabłko tarte i marchewka tarta
8.teraz trening mil boxerskich, polega on na przebiegnięciu lub przejściu jak nie będzie sił/ochoty/pogody 3 mil (5km)
9.po skończeniu biegu robisz A6E (aerobiczną 6 wadera), jak nie znajdziesz na forum poprzez opcje wyszukaj jakiś wyjaśniej ja znajde Ci łatwo przyswajalną instrukcje jak się robi A6E, ale wiedz że to jest plan treningowy na brzuch (jak to skończysz bedziesz miał dużo większą rzeźbe brzucha, z podkreśleniem na dużo), ale ludzie żadko go kończą bo im się nudzi a trwa tylko 6 tygodni
10.Po tym intensywnym biegu,brzuszkach przygotuj sobie 100g piersi z qrczaka (ponieważ dobrze wpłynie na regeneracje potreningową) lub możesz zrobić sobię omleta (jajka zawierają łatwo przyswajalne łańcuchy aminokwasowe)
11.A jako posiłek przed snem 200g serka białego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu