Pomocy!!!Jestem strasznie,wyglądam jakbym miał zanik mięśni na rękach.
Napisano Ponad rok temu
Jestem nowy na tym forum i myślę że mi pomożecie. Mam 19lat,wzrost 182cm i waga 58kg.Chciałbym zmienić swój wygląd ćwicząc,ale nie chodząc na siłkę i nie używając sprzętu do ćwiczeń.Bo nie mam na to środków.
Tylko ćwicząc ,np.brzuszki,przysiady,podciąganie,pompki,itd.Potrzebny mi grafik ile mam robić,np.pompek ,w jakich godzinach,ile serii i jaki czas odpoczynku.
Bo ostatnio zacząłem robić pompki ,a wcześniej nie ćwiczyłem i unikałem ćwiczeń.Przez dwa dni robiłem 60 pompek rano ,po południu i w nocy,ale strasznie się nadwerężyłem ,więc od dzisiaj robię 3 serię po 12 i przestałem wykonywać pompki po południu. Proszę na piszczcie mi plan ćwiczeń początkowych ,a później zaawansowanych. Chciałbym dodać że nie chcę używać żadnych odżywek.
Napisano Ponad rok temu
A jak zaczniesz jeszcze cwiczysz a bedziesz jesc tyle samo co wczesniej to twoja waga jeszcze bardziej spadnie.
Wez sie za dobre zarcie dieta to podstawa w twoim przypadku a trening potraktuj jako dodatek do tego by wygladac trche bardziej jak czlowiek a nie jak kura.
Jedz duzo wegli zlozonych kasze tyze ale prostych w swoim przypadku tez sobie szczegolnie nie odmawiaj i zdorwe tluszcze np oliwa z oliwek lub olej lniany to powinno cie podtuczyc troche, posilki w twoim przypadku co 2 h i to zebys byl ciagle najedzony bo albo niedojadasz albo masz jakos mega podkrecony metabolizm
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobrze że kolega nie chce odżywek, po co mu skoro zaczyna?
Drogi panie dieta na mase (poczytaj podpięte)
trening jak w domu to ogólnorozwojówka domatora
jak na siłce FBW
"Kiedy coś sobie obiecujesz, nie możesz się poddać. Gdy jesteś na siłowni musisz wypełnić obietnice jaką sobie złożyłeś. Ludzie, którzy potrafią się motywować w każdej dziedzinie to przeważnie Ci którzy wygrywają."