No tak mowisz ze masz zajomych co hleja. I dobrze wygladaja. A myslales o tym ze gdyby nie chlali to mogli by lepiej wygladac niz obecnie wygladaja. Druga sprawa spotkaj sie z nimi po takiej libacij. Kac, łeb boli, wrak czlowieka. Wtedy sobie pomslisz " dobrze ze z nimi nie pilem" druga sprawa interesuje mnie twoj plan treningowy byc mo wina braku postepow lezy wlasnie w planie treningowym jaki wykonujesz..
Powiem tak dieta jest , suple są trening jest.
Poniedziałek - klata + triceps
Środa - Plecy , biceps , przedramiona
Piątek - barki
Niedziela - nogi
I mam tą dietę , kreatynę , odżywki i nic postępów nie widzę łapa 37cm jak jest tak jest i ani drgnie. Siła też nie idzie. Ogólnie jakiś słaby jestem. Koledzy mówią , że dokładają sobie z treningu na trening po 2kg więcej ale jak ja dołożę to nie mogę podnieść tego...nie wiem człowiek się poświęca stara wydaję kasę i nic z tego nie ma a drugi chleje , za przeporoszeniem bzyka na imprezach , ostro się bawi a wygląda 3x lepiej a naprawdę mam takich znajomych...
Dodam , że na początku w moment utyłem ( co prawda też tłuszcz ) łapka z 2.9 do 3.7 w krótkim czasie skoczyła a teraz już stop i koniec...nic nie chcę ruszyć : / Może masz jakiś plan dla mnie na masę co by pomógł ? Bym był wdzięczny bo pewnie lepiej ogarniasz ten temat niż ja.
Kreatynę biorę 2x dziennie w dni treningowe jak i nietreningowe.
BCAA piszę , że 1 porcja dziennie po 3x kapsułki i tak brać ?
Użytkownik Marek1990 edytował ten post Ponad rok temu