Trening dla początkujących bez sprzętu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiem ci tak najodpowiedniejszym ciężarem dla każdego człowieka jest jego własna masa ciała to jest najodpowiedniejszy cienżar dla twych mięśni. Jeżeli niedasz rady zrobić przynajmniej 10-ciu pompek to niewybieraj się na śiłownie. Poprostu ćwicz w domu rób tyle pompek ile dasz rady, odpocznij chwile znowu zrób tyle ile dasz rady, reszta tak samo.
Możesz dikupić drugi hantelek (hoć 1 można ćwiczyć dobrze), drążek do podciągania się.
A ćwiczenia które możesz wykonywać to tak:
Pompki: To raczej wiesz jak się robi.
Brzuszki: Brzuszki wsadz ze nogi pod kaloryfer, łużko coś ciężkiego. I rób całe brzuszki, albo brzuszki tak żeby plecami niedotykać ziemi gdy się opuszczasz i jak się podnosisz żeby niedokońca tak aby twój brzuch był cały czas napięty.
Grzbiety: Połuż się brzuchem na ziemie ręce przy głowie i staraj się oderwać brzuch używając pleców.
Krzesełka: Ustaw krzesło, lub coś innego byś mógł się złapać obydwoma rękoma tego. Usiądź tyłem do krzesłą (bądz czegoś innego) złap się rękoma obydwoma, nogi wyprostuj i podnuś się rękoma. A jak się ędziesz opuszczał to tak żeby dupa ziemi niedotykała.
Pompki z nogami u góry: Dziwnie to określiłem ale poprostu połuż się jak do robienia zwyczajnych pompek tylko że twoje stopy powinny znajdować się wyżej od głowy gdy leżysz najlepiej połuż je na łużku a ty leż na podłodze.
Podciągnięcia. Możesz podciągać się na wiele sposobów najpierw poradziłbym ci podciągać się na dwa sposoby. 1. Wewnętrznymi stronami dłońmi do twarzy. Ręce powinny trzymać się drążka na wysokości twoich barków. 2.Zewnętrznymi stronami dłoni do twarzy. Ręce powinny trzymać się drążka troszkę szerzej niż twoje ramiona. Jeżeli dasz radę podciągnąć się samodzielnie tylko raz, albo dwa to i tak się podciągnij chociaż raz na dwa sposoby. Jeżeli wogóle niedasz rady to niech kotś cie potrzyma za nogi to daję ułatwienia. Lecz mięśnie wyuczają się tego jagdyby ruchu.
Z Hantlem: To se poszukaj w necie bo jest tego masa.
A odnośnie ćwiczeń to ustaw se jakiś diagram co kiedy jakie ćwiczenia, albo rób wszystko po koleji. URozmaicaj też po swojemu te ćwiczenia jak robisz pompki to możesz np. ręce węziej. Albo na piąstkach.
Napisano Ponad rok temu
A takie bydlaczenie się na śiłowni to gówno warte. Lepiej być chudym silnym, wyrobionym. A nie rozj*banym.
Jak ktoś chce sprawdzić swoje możliwości to mam bardzo fajną komplikację.
Kładziasz się na ziemię robisz 5 pompek, szybko przewracasz się i robisz 5 brzuchów, znowu szybko się przewracasz i robisz 5 grzbietów.
Znowu robisz (tymrazem o 5 więcej) to samo.
I tak dalej i tak dalej co serja +5.
Napisano Ponad rok temu
A takie bydlaczenie się na śiłowni to gówno warte. Lepiej być chudym silnym, wyrobionym. A nie rozj*banym.
Jak ktoś chce sprawdzić swoje możliwości to mam bardzo fajną komplikację.
Kładziasz się na ziemię robisz 5 pompek, szybko przewracasz się i robisz 5 brzuchów, znowu szybko się przewracasz i robisz 5 grzbietów.
Znowu robisz (tymrazem o 5 więcej) to samo.
I tak dalej i tak dalej co serja +5.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gitarowy, na wf nie ćwiczyłeś? za dużo przed kompem czy co, bo nie wiem jak nie można nie zrobić 3 pompek w wieku 15 lat skoro jesteś chudy:|
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to ich pozdrów, u mnie napierdala deszczem i jakoś nie mam ochoty nigdzie wychodzićMieszkasz na wiosce i siedzisz na kompie. Ty weź człowieku nie zmyślaj. Wszyscy których znam ze wsi to wychodzą o godz. 5:00 z domu zjedzą przyjdą na obiad po obiedzie wychodzą i dopiero powrót ok. 22:00.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Płucko edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a Ty "ić" po słownik bo mnie oczy bolą od tych błędów. Porównałem już dawno, jakoś żyje, pracowałem więcej niż Twoje napisane 2 dniA jeżeli jesteś taki "joł" znawca. To idź i przyrównaj se w swojej wiosce takiego chłopa ok. 40 lat tylko co ma ziemie troche zwieżąt albo co od małego zapiżdżał i porównaj go do ciebie. On może będzie od ciebie mizerniej wyglądał może będziesz troszkę od niego silniejszy, ale ić się z nim zmież do roboty umżesz w 2 dni.
Napisano Ponad rok temu
A moje błędy ortograficzne sa zajebiste.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Płucko edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu