Pierwsza cykl kreatyny
Napisano Ponad rok temu
######
Wiem , że nie powinienem sugerować się przyjaciółmi i , że każdy organizm jest inny ale moi kumple to brali na starcie i efekty mieli w sile jak i rozroście. Sami mi zaproponowali abym tą kreatynę kupił na początek. Co Wy o niej myślicie ? na kreatynę max 50zł mam bo kupiłem białko i BCAA także nawet nie mówcie o innych powyżej 50zł.
Teraz mam dwa pytania ;
1.) czy kreatynę można brać z BCAA + białkiem ?
2.) czy to wszystko u góry wymienione w pkt 1 możną łączyć z ###### ?
Ogólnie ćwiczę już jakiś czas - widać po mnie , że coś tam ćwiczę lecz jako tako efektów nie mam zbytnio. Proszę o odpowiedzi.
Napisano Ponad rok temu
bcaa możesz z tym łączyć w cyklui
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Po co ci na masie Fucoxanthin ?
Zostaw sobie ten supel na redukcje .
Zapodaj tą kreatyne co dał ci PUMP tylko 500 g + bcaa + dieta i treningi będzie dobrze
Napisano Ponad rok temu
Jaki jest wg twój cel ?
Po co ci na masie Fucoxanthin ?
Zostaw sobie ten supel na redukcje .
Zapodaj tą kreatyne co dał ci PUMP tylko 500 g + bcaa + dieta i treningi będzie dobrze
Właśnie masę to ja mam : ) ważę 85kg przy 179cm wzrostu. Co prawda biceps nie dużo bo 3.7 ( oczywiście napięy) ale i tak mam tłuszczyku na klacie a szczególnie brzuchu który niestety jest duży : (
Dlatego zastanawiałem się by brać te odżywki + ten fucoxanthin.
A czemu ta kreatyna będzie lepsza od olipma mega caps ? I to jest proszek a wolałem w tabasach ale ok proszek może być a nawet na dłużej starczy.
Jakie zestawienie odżywek byście polecili mi kiedy właśnie chciałbym się trochę oponki pozbyć.
Napisano Ponad rok temu
Bcaa xtra może być do tego na początek starczy thermo speed xtreme
Napisano Ponad rok temu
No to kup bcaa + spalacz + białko
Bcaa xtra może być do tego na początek starczy thermo speed xtreme
Kuba nie obraź się ale liczy się czytanie ze zrozumieniem ^^ ja już posiadam BCAA + białko i kreatynę chcę kupić na 100% bo wydatek 39zł to nie wydatek dlatego pomińmy tą kwestię bo tutaj jestem przekonany na pewno.
Także można powiedzieć , że mam zestaw kreatyna , bcaa + białko. I teraz jedno ostatnie pytanie :
Czy do tych 3 odżywek można kupić ten SCITEC Fucoxanthin ? Bo ja wychodzę z tego założenia , że po co brać białko + kreatynę i traktować to spalaczem ? Czy jednak to dobre rozwiązanie ?
Napisano Ponad rok temu
Nie jest konieczna kreatyna na redukcji .
Bcaa + Białko + spalacz w zależnosci ile masz do wydania coś się wybierze
Napisano Ponad rok temu
Ojj przepraszam nie doczytałem
Nie jest konieczna kreatyna na redukcji .
Bcaa + Białko + spalacz w zależnosci ile masz do wydania coś się wybierze
Powiem może czego oczekuję od siebie aby było łatwiej a więc:
Jeśli chodzi o mój wygląd to niby ważę 88kg ale nie wyglądam na grubasa - nikt mi tego nie mówi to znaczy nawet za chudo czuję się na nogach , klatce , łapach tylko właśnie mój dylemat mego ciała to ten brzuch. Nic bym nie chciał redukować ani w ogóle nie myślałbym o spalaczach typu focu gdyby nie brzuch który mi przeszkadza. Generalnie wydaję mi się , że poprzez ćwiczenia zmniejszyłem tłuszcz na łapach itp a to właśnie z brzucha nie chcę zejść. Wiem , że tłuszcz z brzucha schodzi najciężej i dlatego nie wiem co robić. Z jednej strony nie chciałbym zredukować bo w końcu trochę namęczyłem się by mieć w łapie 3.7 a miałem 2.9 także szkoda byłoby mi schudnąć Mój cel to masa mięśniowa i siła. Białko mam , BCAA też mam i tylko dlatego chciałem kupić kreatynę , gdyż czuję ,że mam zastój z siła z wszystkim. Czuję , że potrzebuję spróbować kreatyny ( koszt 39zł także nie będę żałować ). A jeśli chodzi o spalacz co podałem to ponoć usuwa tkankę z brzucha jak zostaję więc może warto spróbować ? Sam nie wiem co robić. Kreatyna musi być na 100%
Napisano Ponad rok temu
co do spalacza: masz diete kup spalacz, nie masz jej nie kupuj bo nic Ci nie da. Splacz nie usunie tkanki tłuszczowej z samego brzucha, bo tłuszcz schodzi równomiernie z całego ciała. Wiec bedziesz sie musiał pomęczyć troche.
Podsumowując:
Bcaa masz, białko też, kreatyne możesz kupić jesli masz kase, a splacz jeśli masz diete.
Mój blog treningowy: ZAPRASZAM