od razu przejdę do sedna sprawy; od jakiegoś czasu targam ciężary na siłce. Jakiś tydzień temu postanowiłem lekko się wspomóc. Mój wybór po konsultacji z dwoma sprzedawcami padł na "Creatine Micronized 200mesh + Taurine + Dextrosa" a do tego węgiel "TREC Max Carb". Po konsultacji z pierwszym ekspedientem postanowiłem wybrać ten zestaw ze względu na przyrost masy mięśniowej i siły bez utraty rzeźby. Tenże sprzedawca polecił mi stosowanie Creatine 2x dziennie tak jak to jest napisane na opakowaniu DTR; przed i po ćwiczeniach DBT; przed śniadaniem i przed kolacja. Do tego bezpośrednio po treningu Max Carb ale nie określił w jakiej ilości, w jakiej formie i w jakich porach. Natomiast drugi sprzedawca angol powiedział mi, że najlepiej wziąć creatyne 4x w ciągu dnia, przez 7 pierwszych dni; 2 razy kiedy chce, 1 przed siłką i 1 zaraz po niej a do tych 2 porcji creatyny [prze i po treningu] dodać po 1 porcji Dextrosy. Natomiast po 7 dniach 2x dziennie w DTR; przed i po treningu [creatyna 5g + dextrose 25g] co do DBT nie określił stosowania. Jeżeli chodzi o Max Carb'a powiedział że najlepiej po treningu.
Teraz rodzi się pytanie; jak stosować ten mix w moim przypadku? Moja masa ciała to 75kg, 183cm wzrostu. Trenuje 4x w tyg; pon - klata, wt - bic/tric, sr - wolne, cz - plecy, pt - bary, sob/niedz - wolne. Dodatkowo od ok 50 dni robię ciągle A6W. Od 42 dnia 3 serie, 6 ćwiczeń, 24 powtórzenia. Pracuje w godzinach 6 - 16 od niedz do pt, w śr do 12. Ćwiczę w godz. 17 - 19. Jestem na diecie węglowodanowo-białkowej 4-5 reg posiłków. Kurczak na potęgę, ryż, warzywa, makaron.
Proszę o pomoc w dawkowaniu supli. Z góry dzięki za pomoc.
Użytkownik uber_kox edytował ten post Ponad rok temu