Nowa kuracja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
proponowalbym cykl tesc+bold+wino,zalezy ile kasy chcesz wydacWitam wszystkich. Chciałbym aby ktoś doświadczony napisał co mam wziąść na mój nowy cykl. Cwicze już 2 lata i moje wymiary to 43cm biceps,klata 116 waga 100 kg wzrost 178cm. Przez ten cały czas brałem już omke,suste,deke,mete, testa prolongatum,cetabon więc troche już przeżyłem Najbardziej mi zależy aby podkreślić moje mięśnie ale żeby też urosły!!
Napisano Ponad rok temu
to by byl dobry cykl dobra masz ,sila ,proponowalbym cykl tesc+bold+wino,zalezy ile kasy chcesz wydac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tescia np enanata,1-10 tesc 250mg tydz 1-10 bold 300mg tydz 6-10 wino (tabsy)30mg dz,do tego oczywiscie bialko geiner i oslonki,w 4 tyg mozesz zwiekszyc dawke tescia do 500mg tydzi napisałbyś jeszcze jakiego tego teścia mam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jezeli dobrze sie odblokowales wez krete przez 4tyg polecam cp a nastepnie zacznij cykl zazwyczaj robi sie przerwy 8-12 tygodnia mam jeszcze jedno pytanko do Ciebie a mianowicie czy moge zacząć już ten cykl czy mam jeszcze zaczekać bo 5 tygodni temu skończyłem cyklona z omką i metą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dokoncz krete i glute i za 4tyg mozesz zaczynac im wieksze przerewy miedzy cyklami tym lep[iej organizm wtedy szybciej dochodzi do siebiepo tym cyklu zjadłem dwa listki Clomidu i dwa strzały hcg, kreatyne właśnie biore i do tego glutamine i aminokwasy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tesc+wino akurat podkreslisz miesnie na tunezjeNaprawde wielkie dzięki. Napewno zrobie tak jak mi napisałeś,ale problem polega na tym ze jak wyliczyłem ile to wyjdzie to będzie tego sporo (chodzi o kase) i nie dam rady zrobić takiego cyklu przed sierpniem dlatego że wyjerzdzam na wakacje do Tunezji i musze odłorzyć troche kasy. Dlatego jeśli morzesz to prosiłbym żebyś ułorzył mi jakiś tańszy cykl, aten zrobie po powrocie z wakacji Naprawde wielkie dzięki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
enatan moze byc obecnie szykuje sie do cyklu na cidotestonie,1-10 teska 250 mg tydzi jak to ma brać bo w temacie rozpisywania danych koksików to nie mam pojęcia
6-10 wino 30mg dz oslonki i odblok