Witam, w tym temacie chciałbym się spytać czy można jednocześnie brać gainer i spalać tłuszcz poprzez spalacz(Trec ClenBureXin) ponieważ chcę jednocześnie budować masę mięśniową i zrzucić brzuch, jeśli chodzi o odżywki i siłownie to jestem nowicjuszem (mam 15 lat, ćwiczę 3 miesiące) z odżywek brałem tylko gainery. Pozdrawiam.
Czytałem też ranking spalaczy tłuszczu tutaj na forum, co powiecie na ten temat?
Spalacz + gainer ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik sila masa kebab edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gajner to bialko + węglowodany , z doświadczenia wiem że po takich mieszankach zalewa się tluszczykiem!i spalacze tłuszczu na później !
polecam ci brać spalacz i jakieś wartościowe bialko serwatkowe bez zawartości węglowodanów.spalacz codziennie. bialko co drugi dzień , przy redukcji naprawde to wystarczy ! nie licz jednakże na przyrost masy bo na redukcji to nie możliwe. Jak się postarasz możesz ewentualnie spalić zbędny tluszcz i zostawić jak największą ilość mięśni którą masz pod tluszczykiem ,
pozdrawiam.
jeżeli pomoglem prosze daj + !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czemu niby co 2 dzień ,wytłumacz mi to .
Redukcja = Wysoko procentowe białko ,Aminki OBOWIĄZKOWO , Spalacz
Napisano Ponad rok temu
Gajner to bialko + węglowodany , z doświadczenia wiem że po takich mieszankach zalewa się tluszczykiem!i spalacz nawet nic nie da !
gainer roznie działa dla ekto bedzie ok a endo zaleje tłuszczem.
polecam ci brać spalacz i jakieś wartościowe bialko serwatkowe bez zawartości węglowodanów.spalacz codziennie. bialko co drugi dzień , przy redukcji naprawde to wystarczy ! nie licz jednakże na przyrost masy bo na redukcji to nie możliwe. Jak się postarasz możesz ewentualnie spalić zbędny tluszcz i zostawić jak największą ilość mięśni którą masz pod tluszczykiem ,
białko co drugi dzień... aha. to diete też prowadz co drugi dzień w przerwach wpierdalając kebaby... białko przyspiesza metabolizm co przy redukcji jest bardzo ważne.
jeżeli już skupiamy sie na takiej odzywce dopieramy ją pod kontem diety
un4g1ven
skup sie na diecie. żaden spalacz nie zrobi nic na Ciebie. może Ci jedynie pomóc.
Mój blog treningowy: ZAPRASZAM
Napisano Ponad rok temu
Ale to dział suplementacja
Więc jeśli chodzi o to : Białko + Bcaa + Spalacz (doda energii do treningu (po obcięciu węgli się przyda) pomoże z obżarstwem
Napisano Ponad rok temu
przy redukcji bialko jest jak najbardziej wskazane ze względu że również przyczynia się do utraty wagi ,jeżeli robi się to z umiarem dlatego polecam spożywanie bialka co drugi dzień biorąc pod uwagę że bialko równiez występue w codziennej diecie. (mowa tu tylko i wylącznie o redukcji) Dlatego przy redukcji jedna porcja bialka dziennie lub co drugi dzień jest wystarczająca. Traktuj je jak posilek by bilans kaloryczny nie byl zbyt duży (pamiętajcie że porcja bialka to również dodatkowe kalorie) dlatego spożywanie bialka bez sęsownej diety może nie pomóc ,w skrócie jeżeli chcesz spozywać bialko serwatkowe codzniennie przy redukcji traktuj je jako posilek !
jeżeli uważacie że się mylę nie ma sprawy! czlowiek uczy się na blędach .
pozdrawiam wszystkich!
Napisano Ponad rok temu
Z czegoś organizm musi czerpać powera . Podczas redukcji węgle w dół a dostarczamy białko ;]
Napisano Ponad rok temu
A jak przykładowo dostarczy z pożywienia 140 g i doda prochu 60 g ,to umrze ? Wspominali coś o tym ;D ?
Z czegoś organizm musi czerpać powera . Podczas redukcji węgle w dół a dostarczamy białko ;]
jesteś gość!! dokladnie o takie coś chodzi;) Podczas redukcji węgle w dół a dostarczamy białko ;] ,w moim przypadku pilem szejki co drugi dzień ze względu że mam w diecie jajecznice z bialek jaj ,twarożek beztluszczowy i wiele innych produktów bialkowych dlatego taki szejk co 2 dzień w moim przypadku w zupelności wystarcza a efekty ogromne
pozdrawiam
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Berrator opinie i analizy - czy widziałeś już ten temat?