Siema mam pytanie
Napisano Ponad rok temu
Guest_radq?_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak masz w domu wage kuchenną to zrób tak jak kolega wyżej napisał, na początku waż wszystko, później już po prostu na oko będizesz wiedział ile co waży.
Jeżeli nie masz wagi to możesz zrobić tak.
Gdy kupujesz twaróg albo kurczaka to wszystko jest na wagę. Twaróg 250g przeważnie, tniesz na pól i wiesz że masz 125g
Kurczak- pojedyńcza pierś ma przeważnie ok 200g, czasem więcej czasem mniej, bierzesz ilość piersci ktore kupiles i wage dzielisz przez sztuki i wiesz mniej więcej ile każda z nich waży. Możesz sobie np też popakować porcje zapakować do worka i pójść do zaprzyjaznionego sklepu i poprosić żeby ci Pani zwazyła przy okazji jak u nich coś kupujesz.
Wszystko ważymy w stanie surowym, czyli 60g płatków owsianych to 60g ale suchych płatków przed gotowaniem, po gotowaniu nabierają wody i są automatycznie cięższe.
Pozdro
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Pytanie o LEATHERMAN Charge |
MAGIA STALI |
|
|
||
FBW na rzeźbę - pytanie |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Mam dość... żegnam |
AIKIDO |
|
|
||
zapytanielączenie kreatyny,hmb z glutaminą |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
Siemaneczko! |
Dzienniki treningowe |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dieta do oceny
- Ponad rok temu
-
Dieta na masę do wglądu
- Ponad rok temu
-
Dukan + ..... no właśnie
- Ponad rok temu
-
Dobre źródło białka?
- Ponad rok temu
-
Słodycze, ciasta i inne słodkości
- Ponad rok temu
-
Potrzebuje pomocy w diecie-poczatkujacy
- Ponad rok temu
-
Problemy z ustaleniem właściwej diety
- Ponad rok temu
-
Prosze o pomoc w doboże diety
- Ponad rok temu
-
Nadmiar białka
- Ponad rok temu
-
Dieta na spalanie/redukcje
- Ponad rok temu