nandrolone decanoate
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
siema posiadam to z firmy apex, obecnie jestem w angli ,to jest foto
Nikt nie podrabia anabolikow z Apexu, Ja o takim czyms nie slyszlem tak samo jak o Casablance ktora mozna tez dostac w UK. Jezeli chodzi o Apexa to ma on zawsze zanizone stezenie a w ostatnim czasie bardzo mocno...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czesc chyba mnialem wyjebke 3 ampy susty ,albo 7 niewiem ktura byla siczesc kogut,trafiles po opieke super modow hyhy
Napisano Ponad rok temu
czemu tak sadziszczesc chyba mnialem wyjebke 3 ampy susty ,albo 7 niewiem ktura byla si
Napisano Ponad rok temu
jak nabieralem do decy to niebylo ruznicy ,tak jak tamte bylo widac ze idzie inny towar ,i pamietasz kiedys niemorzna bylo zlamac lba tamte pekaly dobrze a tamte cieszko jak pekla to pobila mi sie w rece nawet po nacieciuczemu tak sadzisz
Napisano Ponad rok temu
omka to omka zawsze pewna bylata pewnie fake niema jak stary poczciwy omnadren
Napisano Ponad rok temu
Nikt nie podrabia anabolikow z Apexu, Ja o takim czyms nie slyszlem tak samo jak o Casablance ktora mozna tez dostac w UK. Jezeli chodzi o Apexa to ma on zawsze zanizone stezenie a w ostatnim czasie bardzo mocno...
To nie musi byc wal. Jezeli ma zanizone stezenie to moze w jednym ml masz 50mg nandrolonu wiec aby uzyskac dobry efekt anaboliczny musialbys podawac sobie 4-6ml/tydz ale naprawde musisz miesc doswaidczenie zeby stwierdzic +/- stezenie. Na wyspach jest wszystko do kupienia Deca-Durabolin Organon, Norma, nandroly z BD i Casablanca a co jest dobre.... to co oryginalne.
Napisano Ponad rok temu
i osiadam jeszcze taki anabol
Mam oryginal na miejscu wiec zrob fotki tabletek ( tylko dobre ! ) i wstaw fotki.
Napisano Ponad rok temu
sprzedalem to kolesiowi muwil ze sa to raby rurzowe ,postaram sie zrobic foto powiem niech do mi 1 tabseMam oryginal na miejscu wiec zrob fotki tabletek ( tylko dobre ! ) i wstaw fotki.
Napisano Ponad rok temu
nie jest tam smok wybityTabsy sa bez wybitego wzorka?