Wino Genesis + Bold i Prop Atomic + Androlic British - Czy podróbki?
Napisano Ponad rok temu
Mam prośbę, żeby pomóc w ocenie czy środki są oryginalne. Obecnie jestem przed, ale szwagier jest 9 tydzien na i mówi że bardzo słabo. Ostatnio załatwiłem komuś z tego źródła i jedna była wyjebka, a druga paczka dobra więc chciałem się zapytać o moje środki, które czekają.
Link do galerii zdjęć: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam i z góry dziękuje za odp.
PS. To nie jest mój pierwszy czy drugi cykl, więc nie namawiajcie żeby nie brać czy coś, poprostu proszę o odpowiedź na mój temat.
Napisano Ponad rok temu
Wstawiam jeszcze zdjęcia Omki i wszystkiego razem: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Czytałem na SFD że omnadern nie jest produkowany od 2 lat. Nie znalazłem informacji potwierdzających ten temat, więc wysłałem maila do firmy która produkuje omke. Niestety jeszcze nie dostałem odpowiedzi. Co wy powiecie na ten temat? Wysokość ampułki ok. 4,9cm
Androlic dla pewności zerknijcie na tabsy (nie są za jasne) i holo: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Stacki Atomic Lab sprawdzałem na necie i powiem że wygląda OK. Wydaję się oryginalny, jeśli brać pod uwagę wygląd.
Co do Winstrolu to to sprawdzałem na tej stronie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] która pokazuje że genesis z kwadratowym holo jest fake
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - zdjecia butelek
Proszę bardzo o pomoc bo 2,5k które wydałem na SAA + drugie tyle na profilaktyke itp to dla mnie duzo pieniędzy i nie chce żeby poszły w błoto
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
http://www.youtube.com/watch?v=dRZ5pvJmf-w
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
z tego co sie orjentuje jak masz hologram kwadratowy to jakas nie orginalna weersja ale podobno dziala , bynajmniej tak jest z metka bo kumpel jadl i dzialala.
i przy okazji oastni odostalem BOLDENOn Atomic Labs taki sam jak twoj tylk oze na moim pisalo ze stezenei jest 250mg/1ml . Walek ?? czy tez sa take ???
pozdro
SAMO SIE NIC NIE ZROBI !!
Napisano Ponad rok temu
masz sprawe pisz PW / e-mail...
Napisano Ponad rok temu