Ból pleców
Napisano Ponad rok temu
znacie temat. jestem na redukcji!
codziennie robie brzuszki i ćwiczenia aerobowe na brzuch!
w nocy pojawil się u mnie wielki ból pleców w miejscu kości ogonowej ciągnie mnie aż do jąder i z przodu na bardzo nisko w brzuchu! ból jst tak silny że nie wytrzymuje!!
Martwię się że to może być powodem intensywnych ćwiczeń ,i kręgoslup nie wytrzymal obciążenia (zalegający tluszcz na brzuchu) na dzisiejszy dzień stoje w miejscuw redukcji ,niewiem czy kontynuować brzuszki mimo silnego bólu? czy może sobie odpuścić? jeżeli będe biegal po schodach na 10 piętro i z powrotem 20 razy w tą i z powrotem dziennie to brzuch też się spala?? może znacie jakieś lżejsze ćwiczenia na brzuch ? pozatym może macie sprawdzone sposoby na tego typu ból? nie zamierzam faszerować się tabletami ,jednakże ból jest nie do wytrzymania , takie rwanie wielkie (przypomina mi to ból korzonek)
z góry dziękuje za odpowiedź
pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
http://www.youtube.com/watch?v=dRZ5pvJmf-w
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Udaj się do lekarza i tyle,nikt ci tu nic nie poradzi
Napisano Ponad rok temu
hehe ok;)Czego ty oczekujesz ? Cudownego uzdrowienia ?
Udaj się do lekarza i tyle,nikt ci tu nic nie poradzi
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
ale kolego bola cie jadra czy z kregoslupa promieniuje ten bol? bo dziwnie piszesz. napisz dokladnei o co chodzi, poza tym tak jak koledzy napisali udaj sie do lekarza i nei zwlekaj z wizyta
wiem że pisze dziwnie po pierwsze to pisze ekranową klawiaturą i cholernie ciężko tutaj pisać! a po drugie to trudno określić mi jest ten ból!! wież to jest tak jakby bolala mnie strasznie kość ogonowa! ale jednocześnie jakaś kulka mi wyszla w brzuchu po lewej stronie i od niej mnie ciągnie ,do lekarza nie bardzo mi sie chce iść!! wczoraj jak zrobilem plecy na silowni to na troche mi przeszedl ból ,zawsze mam takie silne bóle po brzuszkach i ćwiczeniach na abs możliwe że najpierw powinienem zredukować w jakis inny sposób nadwagei dopiero potem brzuszki! może kręgoslup nie wytrzymuje ciężaru
Napisano Ponad rok temu
Nie zadzieraj ze mną, jestem bardziej walnięty niż 100% ludzi!
Nie zawsze sugeruj się moją wypowiedzią/zdaniem, sporo zasad i teorii mam w dupie.
Dziennik treningowy: Dziennik treningowy TC
StuProcentowy Mięsień, Tylko bajceps się liczy, Stejki !! Tylko stejki a nie jakieś kanapeczki,
I nie ma opierdalania się SIŁA !, Znasz lepszego ?- Ja nie znam. HERBATA W GRANULKACH CIE ROZJEBIE !
Napisano Ponad rok temu
hmm może to przepuklina.. jeśli tak to pozamiatane przez jakiś czas z siłką,
proszę nie waż się tak nawet mówić!!!!!!!!!1
Napisano Ponad rok temu
mam problem mianowicie taki wielki ból mnie wziąl nie moge wogule wstać !!! poprostu tak rwie ...jak leże to nie boli, jak siedze to po chwili przestaje ,jak stoje to tez jest ok ,jednakże nie mgoe sie schylać ani wstawać ani się klaść":(niewiem cholera co to może być ,strasznie sie boje ,musze chyba zrobi ć przerwe w silowni na 2 tygodnie:( tak planuje bynajmniej:(
wiem że to od brzuszków ale ze niby co? ogulnie to cwiczylem brzuszki w ciasnych spodniach i wtedy się kapnąlem ze to moze byc powód??
prosze o kąkretne odpowiedzi ,wręcz blagam w tym przypadku !!!!
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Idź do lekarza i tyle !