Może prześlecie linki dla lepszego zobrazowania

Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam 18 lat wiec mówiąc kiedys ćwiczyłem miałem namyśli jakieś 1.5 roku temu wiec to nie były jakies specjalne treningi , a na siłownie nie chodzę bo wole ćwiczyć "u siebie" . A po drugie nigdy nie ćwiczyłem "na gryfie" więc się pytamKurcze ja nie wiem dlaczego zawsze wszyscy upierają się żeby kupować sprzęt kiedy za cene ławeczki i sztangi mają nierzadko karnet na pół roku treningów na siłowni gdzie jest dużo sprzetu nie tylko do ćwiczenia klatki i pleców. Jeżeli już ćwiczyłeś to wiesz do czego używałeś sztangi łamanej a do czego prostej. Na prostej napewno lepiej sie wyciska i robi ciągi/ przysiady, jednak jak ktoś ma słabe nadgarstki to odczuje to przy robieniu biecepsów prostą sztangą.
Ja bym proponował jednak wybrać się na siłownie ale jeżeli już która sztanga to poleciłbym prostą
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Pieetrek edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Pieetrek edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ok. Ja was rozumiem ale mi tylko chodzi o gryf łamany(lekko łamany) czy "opłaca" sie kupić taki gryf za 60 zł ??
Edit: własnie chodzi mi o taki krótki bo i tak nasza ławeczka sie ledwo zmieściła
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam kupiony drążek K Sport-a i też chcę u nich sobie zamówić wyciąg z montazem do sufitu, ale to pewnie za jakiś czas. Na stronie k-sport.com.pl jest ich oficjalny sklep. Na pewno poza sama jakością to pochwalę ich za obsługę, mają dobrze zorientowanych ludzi, można się rzeczywiście rzetelnie doradzić.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
trening redukcyjnyjakiś 4 dniowy split?? |
Trening dla początkujących |
|
![]()
|
||
Jakie suplementy kupić ?? |
Odżywki i Suplementy |
|
![]()