Co motywuje was do treningu?
Napisano Ponad rok temu
Zapalu dodaje mi to ze jestem ambitny i nie olewam treningu,a po kazdych cwiczeniach wmawiam sobie ze zawsze cos urosne
Cwicze na silce bo mam ja bardzo blisko z domu i panuje u mnie rodzinna atmosfera zawsze ktos cos opowie i w takiej atmosferze chce sie cwiczyc
A jak wy się motywujecie do treningu, sluchacie do wspomozenia jakiejś muzyczki?
Dlaczego w ogole pakujecie? Bo wydaje mi się ze kilkanascie lat temu nie bylo az takiego podjarania silownia, a teraz co chwila ktos nowy przybywa na forum dla podeprzenia mojej tezy
Napisano Ponad rok temu
Zawsze chciałem osiągnąć wymarzoną sylwetkę .
Pod koniec gim zrzuciłem dużo KG .
Nie miałem brzuszka ale też nie było MIĘSNI.
Więc przyszedł czas na siłownie.
Na pewno siłownia daje dużo pewności siebie
Wiadomo też jak laski patrzą na przypakowanych kolesi
A nie tam jakieś chucherka
Teraz mnie bardzo motywuje chęć udowodnienia wszystkim że ja też potrafię
Wiadomo muzyczka zawsze leci
Wow ale się rozpisałem
Pozdro
Użytkownik kuba1000 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Mam własny sprzęt i szczególnie polecam metalcore na treningu, bądź coś w ten deseń. Motywuje mnie to cholernie.
Porządny trening daje efekty. Dobra dieta pomaga! Pamiętaj o tym.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podobać się Laską |Żałosne ! |
chyba zle mnie zrozumiales typie nie napisalem ze cwicze zeby podobac sie laskom
Tylko cwiczenie to inaczej zdrowy tryb zycia a takie dbanie o siebie jest teraz na modzie
Napisano Ponad rok temu
nie moza krytykowac zadnych odpowiedzi. kazdy ma swoj cel i swoje powody dla ktorych tym sie zajmuje.
ja nie wyobrazam sobie zycia bez silowni
to sposob na wyrazenie siebie, to nei tylko chodzenie na silowne to styl zycia podporzadkowany silowni.
silownia pozwolila mnie uchronic od papierosow. alkoholu od narkotykow czy od zatargow z policja.
kiedy inni bili sie po dyskotekach awanturowali sie palili i pili ja trenowalem dzisiaj nie wygrane im teog bo kazdy robi to co chce ale czuje nad nimi przewage i licze sie z tym ze to mi jest latwiej o prace, o kobiety, co prawda swoja juz mam i twierdzi ze nei przez moj wyglad. ale silownia to sposob wyrazneia siebie . jak cie widza tak cie pisza i to porzekadlo jest tutaj idelanym wyznacznikiem
Piękna Odpowiedz Bravo Mnie również siłownia uchroniła od tego typu używek mimo ze ćwiczę dopiero 2 lata siłownia to całe moje życie tam spełniam się na 100 %
PS konkret to niebyła odpowiedz do ciebie. Moje zdanie jest takie ze kto ćwiczy żeby laska się podobać jest dla mnie sezonowcem i Wielkim 0.
Takie rzeczy podobają sie Właśnie talkim Laską z dyskotek Tapeciarą itp Porządna dziewczynę jebie czy ćwiczysz czy nie nie jest to dla niej ważne
Moda to robi się na emo pedałów w obcisłych rurach i kolorowych budzikach nike !
Użytkownik 13MC13 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do tematu to mnie motywuje to że jak sobie przypomnę mój dawny rekord i pomyślę że teraz tym ciężarem już nie ćwiczę bo jest za lekki to jestem na 100% zmotywowany. No i oczywiście dużą motywacją jest też mocno dający w dupę trening, po którym trzęsą się ręce
P.S dobry temat...
Napisano Ponad rok temu
13MC13 ostatnio się nie zgadzaliśmy co do Hardcorowego Kokska ale teraz 100%. Prawdziwa, normalna, nie poje*ana dziewczyna ma gdzieś wygląd ale raczej obchodzi ją to jaki jesteś... \
A co do tematu to mnie motywuje to że jak sobie przypomnę mój dawny rekord i pomyślę że teraz tym ciężarem już nie ćwiczę bo jest za lekki to jestem na 100% zmotywowany. No i oczywiście dużą motywacją jest też mocno dający w dupę trening, po którym trzęsą się ręce
P.S dobry temat...
Pozdro Cylek .. A co do harkrowego to zmieniłem zdanie ;p jest wporzo .
Napisano Ponad rok temu
nie moza krytykowac zadnych odpowiedzi. kazdy ma swoj cel i swoje powody dla ktorych tym sie zajmuje.
ja nie wyobrazam sobie zycia bez silowni
to sposob na wyrazenie siebie, to nei tylko chodzenie na silowne to styl zycia podporzadkowany silowni.
silownia pozwolila mnie uchronic od papierosow. alkoholu od narkotykow czy od zatargow z policja.
kiedy inni bili sie po dyskotekach awanturowali sie palili i pili ja trenowalem dzisiaj nie wygrane im teog bo kazdy robi to co chce ale czuje nad nimi przewage i licze sie z tym ze to mi jest latwiej o prace, o kobiety, co prawda swoja juz mam i twierdzi ze nei przez moj wyglad. ale silownia to sposob wyrazneia siebie . jak cie widza tak cie pisza i to porzekadlo jest tutaj idelanym wyznacznikiem
Plusik za odpowiedz.
Wszystko to co najwazniejsze zawarte jest w tym poscie
Napisano Ponad rok temu
różnie u mnie było chcę zmienić się na lepsze a na siłowni się odnajduję.
Napisano Ponad rok temu
zabrałem sie za cwiczenia bo zawsze interesowała mnie kulturystyka, po pewnym czasie siłownia stała sie moimm stylem bytu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"TRZEBA BARDZIEJ PRZYPIERDOLIĆ" - podoba mi się! Tak samo jak tekst z innego forum: "chce, żeby ludzie którzy na mnie patrzyli mówili - o kurwa, ALE BYDLAK!" .
Pozdro dla każdego zmotywowanego, bo w życiu nie ma nic lepszego i ważniejszego niż praca nad sobą!