Witam , wiek 25 lat,cwicze od 6 lat..niestety z ok roczna przerwa(problemy zdrowotne) ale od roku bez dluzszych przerw, cwicze nie za czesto ale systematycznie..kazdy wekend pelna silownia a w ciagu tygodnia nadrabiam w domu..sztanga.pompki itp. Mam problem , od jakiegos czasu nie za dobrze trenuje mi sie nie ktore partie miesni. Problem to klatka piersiowa i plecy..Biceps robie laczony z tricepsem i jest ok..czuc te miesnie podczas i po cwiczeniach. Nogi i przedramiona tez ok.. Klatki nie czuje ani w trakcie cwiczen ani po..tak samo z plecami..Co do mnie nie mam za dobrych predyspozycji do robienia masy i wielkich miesni...jestem typem czlowieka zjem i .... . czyli typ ekto . Rzezba wporzadku,mysle ze zrobilem swoja sylwetke i rzezbe na 70 % ale brak masy. Chetnie poslucham porad podonych przypadkow ktorym sie udalo. pozdrawiam

Sposob na Stagnacje ?
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

Brak odpowiedzi do tego tematu

Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Wasze sprawdzone sposoby na wstawanie | Inne sporty | 
 |   
 | ||
|   Stagnacja | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | ||
| Znacie jakis sposob na rzucenie palenia??? | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | ||
| Sposoby na kaca - poznaj te najskuteczniejsze! | Lifestyle | 
 |   
 | ||
| Miód i grapefruit: Sposób na spalanie kalorii | Artykuły i Ciekawostki | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Roiczna przerwa - trening - plan Roiczna przerwa - trening - plan- Ponad rok temu 
- 
			 stanazol z polskiej apteki stanazol z polskiej apteki- Ponad rok temu 
- 
			 Plan na siłę. Plan na siłę.- Ponad rok temu 
- 
			 Czy ten trenig na mase jest dobry?? Czy ten trenig na mase jest dobry??- Ponad rok temu 
- 
			 Trening na masę - ocena Trening na masę - ocena- Ponad rok temu 
- 
			 Superserie! Superserie!- Ponad rok temu 
- 
			 Brzuch (Tłuszcz) Brzuch (Tłuszcz)- Ponad rok temu 
- 
			 Trening ciężarem własnego ciała Trening ciężarem własnego ciała- Ponad rok temu 
- 
			 jedna partia miesni dwa razy w tygodniu jedna partia miesni dwa razy w tygodniu- Ponad rok temu 
- 
			 Miesnie Twarzy Miesnie Twarzy- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu