Ćwiczę od około 4 miesięcy. Wkręcił mnie kolega . jestem chudy (ale sadełko mam) - na początek kupiłem sobie odżywkę - Magnum 8000 5kg. Shake stałą dzienną porcję podaną na opakowaniu. Po 4 miesiącach efekty są ale kolejne treningi .. przestają zadowalać ..
 Tak jak na początku dostaje się kopa tak teraz trochę się rozrost zatrzymuje i nie satysfakcjonuje (chyba sami przez to przechodziliście). Chciałem kupić sobie więć kreatna, al;e nie chcę plegac tylko na opini sąsiada i wolę się was zapytać o radę . Możecie mi polecić jakąc kreatynę ? Ewentualnie coś innego zaproponować. Nie przestrzegam za dobrze diety - niestety nie mam aż tyle czasu zeby jek pilnować, ale staram sie jeść"jakąś tam" porcję białka dziennie (jajka makaron itp.)
 Tak jak na początku dostaje się kopa tak teraz trochę się rozrost zatrzymuje i nie satysfakcjonuje (chyba sami przez to przechodziliście). Chciałem kupić sobie więć kreatna, al;e nie chcę plegac tylko na opini sąsiada i wolę się was zapytać o radę . Możecie mi polecić jakąc kreatynę ? Ewentualnie coś innego zaproponować. Nie przestrzegam za dobrze diety - niestety nie mam aż tyle czasu zeby jek pilnować, ale staram sie jeść"jakąś tam" porcję białka dziennie (jajka makaron itp.)P.S. Widzę że jesteś moderatorem wieć sorka za tę 5 wątków o tym samym temacie komp chyba zawieichę złapał ...

Użytkownik Bleyas edytował ten post Ponad rok temu

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook