Mam parę pytań dotyczących oczyszczania organizmu (ogólnie jak i w związku z ćwiczeniem na siłowni)
Chciałbym wiedzieć jak wygląda oczyszczanie organizmu z toksyn ? Jakie są skutki? Bo słyszałem że możliwy jest spadek masy (skąd to się bierze?) Czy oczyszczanie organizmu z toksyn ma jakieś większe znaczenie ćwicząc na siłowni ? Wyczytałem gdzieś niedawno że branie przez jakiś czas antyoksydantów (nie wiem czy dobrze napisałem
 ) przed cyklem z kreatyną podnosi efekty uzyskane na takim cyklu czy to prawda? Czy oczyszczony organizm lepiej zareaguje na takie coś?  Czy używanie tego raczej nie ma sensu przy budowaniu masy i lepiej nada się na redukcji? hmm Prosiłbym o odpowiedź na moje wyczerpujące pytania
 ) przed cyklem z kreatyną podnosi efekty uzyskane na takim cyklu czy to prawda? Czy oczyszczony organizm lepiej zareaguje na takie coś?  Czy używanie tego raczej nie ma sensu przy budowaniu masy i lepiej nada się na redukcji? hmm Prosiłbym o odpowiedź na moje wyczerpujące pytania    Aby zmotywować Was nagrodzę każdego kto da konkretne odpowiedzi plusem
 Aby zmotywować Was nagrodzę każdego kto da konkretne odpowiedzi plusem     

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook